Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 15 d’abril de 2016

NP Grup Popular de Tavernes: El PP denuncia que el Govern de Compromís haja penjat ahir la bandera republicana a l'AjuntamentEl Partit Popular de Tavernes de la Valldigna va demanar ahir al Govern de Compromís que llevara la bandera republicana que penjà del balcó de l’Ajuntament per ser una il·legalitat.

Atenent a la normativa sols poden exhibir-se banderes OFICIALS a la façana, màstil o qualsevol altre lloc del consistori. Hi ha diverses sentències que així ho dictaminen. L’última d’octubre de 2015 del Tribunal Superior de Justícia de Castella i Lleó.

"La llei està per complir-la”, manifesta la portaveu popular al consistori Eva Palomares, qui afegeix que és una "irresponsabilitat per part del Govern penjar-la, ja que tots els veïns tenen el mateix dret d’exhibir el seu parer. Deixarà a tots manifestar-se a través de banderes penjades a l’Ajuntament com ara ha fet en la bandera republicana? Qui els ho va a prohibir si el mateix Ajuntament incompleix la normativa?”. 

Segons valora Palomares, “el Govern de Compromís de Tavernes ha actuat de manera discrecional i irresponsable i ha de respondre als seus veïns. A tots els seus veïns. Què els contestarà als que estiguen en contra de la II República? Qui és el Govern de Compromís per posar eixa bandera?".

5 comentaris:

 1. Tot aco de la bandera republicana es de risa, quan un nou govern pren possessio del carrec fa un jurament, promesa o la fórmula que estima convenient a la constitucio, per tant, es incomprensible que un govern no acate les normes que segons la lleí 39/1981 ho prohíbe id. Si un partit no esta apte per governar, que no ho faca!!

  ResponElimina
 2. Qui vullga bandera republicana que se la pose en sa casa.
  En l'Ajuntament, casa de tots i sede del gover municipal s'ha de cumplir i fer cumplir escrupulosament la llei i si es permet incomplirla jo tambe vullc incumplirla no pagant res i fent el que en dona la reial gana. A que aixo no? Pues ja sabeu... Banderola tampoc.
  En este tipo d'actuacións esteu fent que en volta d'ajuntament tingam un circ.
  Lamentable!!!

  ResponElimina
 3. No pergau el temps,busquen el enfrontament.
  Ja fa molt de temps que la bandera no te discusio,constitucional i refrendada en referéndum.
  Que vagen rossegant

  ResponElimina
 4. A estes altures ho tenim bé de comparar la república (un sistema d'estat independentment d'esquerra o dreta, una organització política sorgida precisament de les revolucions liberals) amb la bandera falangista que reresenta el feixisme i una etapa molt fosca de la nostra història (per desgracia una de tantes). Es pot estar d'acord o en desacord de les mesures que es van fer durant aquell període (també hi hagueren governs de dreta i republicans de dretes), altra és posar al mateix nivell el símbol d'un intent de modernitat en Espanaya, que per desgràcia va ser posat en marxa en una de les èpoques recents més convulses de TOTA Europa, i comparar-la amb el símbol del feixisme, sí, el mateix que una esvàstica. No podem plorar veient "La lista de Schindler" i després fer la vista grossa a la bandera amb l'àguila del falangisme.

  ResponElimina
 5. Quina manera de anclar-se en el pasat, redeu mireu cap endavant de una volta. Posats a ficar banderes, podriem col-locar les del califato, ja que estagueren en el nostre territori vora 700 anys.

  Mare meua quins desficacis i crear cirspació on no hi ha, ni es demana.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari