Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 23 d’abril de 2016

NP PP Tavernes: El PP de Tavernes proposa que els 32.000 euros que Compromís ha llevat dels carrers de Tavernes isquen de la partida que el Govern de Compromís destina a imatge i propagandaEls carrers de Tavernes necessiten una actuació urgent. I totes i cada una de les partides que es destinen a reparar els carrers de la ciutat són necessàries. Però el Govern de Compromís es permet el luxe de llevar 32.000 euros de pavimentació de la ciutat a pesar de la necessitat. I el Partit Popular de Tavernes està en contra. Més ara que el Govern de Compromís ha pujat la contribució als veïns i que el poble cada vegada està més deteriorat. “El contribuent no sap on van els seus diners i no entén que se'ls cobre més veient com està el poble de deixat”, comenta Eva Palomares, portaveu del grup Popular.

Per citar alguns exemples, els carrers Imelda Altur, Marjaletes, una vorera del Carrer Major, Mitja Galta, l'encreuament del carrer Mitja Galta amb el carrer La Barca, encreuament del carrer Gabriel Hernández, paviment viari del carrer L’U i el Dos, el carrer Mestre Serrano, carrers de la platja com el pròxim al canal o els Sequers, entre molts més, tenen les voreres o la pavimentació viària desfetes i provoquen molts accidents a veïns de Tavernes.

Tal com va dir la portaveu popular al ple del mes d’abril, el Partit Popular demana al Govern que s’invertisca en pavimentació i que cap modificació de crèdit lleve d’esta partida. “Estem acostumats al titular fàcil del Govern que ens oposem a inversions en el poble. I és totalment fals. Nosaltres volem que s’invertisca en la millora del poble. Sempre. En bombes per dur aigua potable a la platja i en vehicles per la brigada. Però ens oposem a què eixos diners hagen d’eixir de pavimentació”, explica la portaveu popular.Palomares va criticar la retirada d’inversions urgents en les vies públiques, alhora que va reclamar retallades en imatge i propaganda del Govern, que actualment representen 25.000 euros en publicitat i propaganda i 10.000 euros en divulgació informativa. “En lloc de llevar 32.000 euros de pavimentació, podrien llevar de la dotació que tenen prevista per la comunicació i divulgació que considerem que no és necessària en estos moments i que sols beneficia al seu Govern, no als veïns de Tavernes”, estima la Portaveu del Grup Popular.7 comentaris:

 1. Menys despesa en propaganda i més arreglar els carrers que estàn fets pols.

  ResponElimina
 2. I perquè quan estaven els del PP no ho van fer ells el arreglar els carrers.?? Això no és de fa dos anys!!!això ja porta molt de temps!!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. dos anys... en quin poble vius tu? compromís ja fa cinc anys que governa ja hauria pogut pegar alguna empalustrada al poble ja, que encara li doneu la culpa de tot al pp.

   Elimina
 3. Lementablement, no tenen en compte la crisi que estan patint els vallers. Amb els diners de la propaganda per a us particular del Bloc, perdó Podemos, , podrien donar feina a molta gent de tavernes que ho necessita.

  No fa falta, en temps de crisis, caps de prensa i altres, per fomentar Tavernes ja estan els funcionaris de Turisme.

  ResponElimina
 4. Lementablement, no tenen en compte la crisi que estan patint els vallers. Amb els diners de la propaganda per a us particular del Bloc, perdó Podemos, , podrien donar feina a molta gent de tavernes que ho necessita.

  No fa falta, en temps de crisis, caps de prensa i altres, per fomentar Tavernes ja estan els funcionaris de Turisme.

  ResponElimina
 5. Compromis/Podemos es preocupa més de la propaganda i el autobombo que de arreglar els carrers.

  ResponElimina
 6. Com cocacola, amb bona propaganda a vots ala gana!!!

  ResponElimina

Escriu el teu comentari