Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 12 d’abril de 2016

Peatonalització del centre, segona part


El govern de Compromís de Tavernes va decidir fa uns mesos peatonalitzar el centre de Tavernes. Ho va fer sense consultar ni informar ningú. Ho va fer per decret. Ho va fer a l estil de compromís: per decret i sense informar abans a ningú.

Els comerciants de la zona van fer recular els de Compromís de la seva decisió unilateral de tancar el centre al pas de vehicles i convertir-lo en zona de vianants.

Ara comença la segona ¿i última ? part d'aquest sainet que ha muntat Compromís amb la peatonalització del centre de Tavernes. Hui a les 20h hi ha una reunió al saló de plens de l'Ajuntament en la que segons hem llegit en un mitjà de comunicació digital “serán los vecinos quienes decidan esta medida, tras el malestar que generó la peatonalización durante la pasada Navidad, sin consultar a los afectados. El Consistorio invita al acto todas las personas interesadas, en especial los vecinos y comerciantes. La concejala de Movilidad, Llum Sansaloni, dijo que aceptará la decisión que salga de esa reunión, tanto si es a favor como en contra de cerrar al tráfico esta zona, que es el principal eje comercial de la ciudad. Si se acepta, habrá un periodo de prueba con cerramientos provisionales y más adelante se estudiarían permanentes, como pivotes hidráulicos". 

6 comentaris:

 1. I ara pregunte jo: si peatonalitzen el passeig i la plaça major, la única via d'eixida de vehicles que entren per el cantó de hidra i del mercat serà el carrer carnisseria. De veres pot aquest carrer absorvir tot aquest tràfic?

  ResponElimina
 2. Peatonalitzar no és posar un piló a l'entrada i prou. Tindran que pavimentar, posar moviliari, millor iluminació,.... Com van a fer-ho si no diuen que no tenen diners??
  Com diu l'anterior anonim. Van a tirar tot el trafic pel carrer Carniseria??

  ResponElimina
 3. No sufráis, que Llum es la superconcejala que todo lo puede, y mas si le sale de la entrepierna!

  ResponElimina
 4. Com ha quedat la reunió? Peatinalisen o no peatonalisen

  ResponElimina
 5. com sempre llevant se la feina de damunt i que trien els veins. Així la responsabilitat mai per a ells.

  ResponElimina
 6. Al que pregunta com va quedar l'assumpte: igual que estava. El que no es pot fer és anar una reunió per a dir "que opineu?" ( al meu parer un govern no pot tenir eixe nivell de improvització, dis-me tiquismiquis).
  Però és que no sabien respondre a cap resposta, no donares gens de informació de com estava previst i tampoc explicaren les "dos propostes" que tenien. A més, se'ls donaren alternatives i raons de per què els presents no podiem decidir per tot un poble, per que com es va dir, allí estavem els veïns de la zona, que vivim a prop i per tant aniriem a per. Però el que ve del carrer castellets a la farmàcia, si te la plaça i el passeig tancat, on aparca el seu vehicle?
  En fi, una més d'aquest govern amb cortines de fum i poca realitat. Ara vorem a la "reunió de barri si ens tornen a fer perdre el temps.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari