Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 27 d’abril de 2016

Polèmica al clot de la font

Hem vist a les reds socials diverses queixes de veïns respecte a l´estat del Clot de la Font. La veritat que les imatges són prou clares i molt cridaneres. Sembla que no es té la cura que es mereix aquest paratge tan estimat pel poble de Tavernes.Per part d´una empresa (no entenem perquè és una empresa diferent a la concessionària de neteja de l´Ajuntament) s´ha contestat a les queixes aportant-se la foto que adjuntem a continuació. I s´al·lega que s´acaba de netejar. 
Doncs, llavar-se la cara no és dutxar-se! És una burla o què? Netejar el que flota per dalt no és mantenir l´espai en condicions, perquè el que està baix tots sabem que prompte es reproduirà o pujarà no? Vinga va, un poc de serietat! Si la gent es queixa, és per algo, o ara ens hem de posar tots ulleres! Jutgeu vosaltres mateix! Evidentment al cap d´unes hores, el Clot de la Font tornava a estar així.
9 comentaris:

 1. Altra mostra de ka deixadesa dels de compromís. Quina gorrinà!!

  ResponElimina
 2. Es burlen a la nostra cara. Estes pasques he anat a berenar amb els meus fills i estava brut. Ni que ho digueu, ho he vist amb els meus ulls.

  ResponElimina
 3. Per què neteja i dona exlicacions econatura?
  Li paguen també a esta empresa?
  Ay mare quan de xanxullo!!

  ResponElimina
 4. ¿A qui li toca netexar el clot a l´ajuntament, a fcc o a econatura? o si mos cobren tots i no ho netexa ningu

  ResponElimina
 5. Qui son econatura i quina relacio tenen en el ajuntament??contrat de neteja???algu pot aclariro????

  ResponElimina
 6. D'ací 4 dies altra vegada plé de borró i brut com sempre. Si només li llave la cara i no ho fan a fons el borrò torna en pocs dies.

  ResponElimina
 7. Una mostra mes de les tantes que deixen ben clar en quin estat de brutea i abandó te el govern de Compromís al poble i tambe el terme (Clot de la font, camins de l'horta)
  I ara tambe pregunte, a qui li paguem per fer neteja i manteniment? A fcc? Al propi ajuntament per mig de la brigada o realment a un altra empresa Econatura? Qui son? Quina relació tenen en l'ajuntament?
  No sembla el tema masa trasparent, mes be pareix un xanxullo.
  A qui li corresponga, per favor, una explicacio ja.

  -Tintín-

  ResponElimina
 8. Ens volen prendre el pèl. Xanxullo? Ho fan "voluntàriament"? Sí sí, claaaaaaar.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari