Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


diumenge, 3 d’abril de 2016

Precs i preguntes del ple del mes de març (6ª part)

En el passat ple ordinari de l’Ajuntament, el portaveu del grup municipal d’EUPV-Acord Ciutadà va preguntar en la seua intervenció sobre els següents temes.
Abans dels seus precs o preguntes va protestar perque va presentar una moció en temps i termini per a la comissió de serveis i no es va realitzar la reunió, ja que, segons l'informaren des del govern, no hi havia temes a tractar. Va afegir que no sabia si era ineficàcia del funcionari o que la regidora no li manava la feina, i més un tema que va presentar ja en el mes de gener, entenent aleshores, que no era urgent i podia passar-se al mes següent.
Intervenció de la seua protesta:

La regidora Llum Sansaloni va contestar que era cert que feia temps de la moció. També va dir que no hi havia cap ineficàcia per part del tècnic sinó més bé s’utilitzen les comissions per a dictaminar temes que després passen al plenari.

Eduardo va recordar que li va proposar a la regidora que l’ajuntament s’adherira al Consorci Ribera que havien acordat contractar un tractament contra el mosquit tigre.
Intervenció de la proposta:

La regidora va dir, davant la seua insistència, que preguntaren pel tractament que s’utilitzava a Tavernes per a vore si era l'adequat i per tant que s’està fumigant amb este.

Per altra part va comentar que havien tingut coneixement de què altres Ajuntaments com Oliva o Gandia havien negociat amb bancs lloguers socials per als pisos que tenen buits. És per això que volia saber si a Tavernes s’havia iniciat esta iniciativa.
Intervenció de la pregunta:

La regidora de serveis socials va contestar que estan en contacte amb bancs i continuen treballant.

El portaveu d’EUPV-Acord Ciutadà va indicar una averia que hi havia entre les connexions de depuradores que va pel Camí de Portitxol.
Intervenció de l’averia:

La regidora va dir que enviaria a l'inspector per a què revisara l’averia.
Contestació de Llum: 

Després va aportar dos peticions de veïns de la Goleta. La primera fer tot el possible per posar una farmàcia allí i la segona era respecte a l'autobús de la línia d’ALSA per a què aplegara també a la Goleta.
Intervenció de la primera petició: 

El regidor Llàcer va dir que compartien la demanda de la farmàcia i que la farien arribar al Ministeri.
Respecte a la petició de l’autobús també va indicar que intentarien indagar si hi ha modificació del servei.
I per últim va mostrar una preocupació de la liquidació del pressupost de l’any passat del pendent de cobrament aportant unes xifres.
Intervenció de la segona petició: 

El regidor Perfecto va dir que van a poc a poc i que ell tenia unes xifres diferents de les de Eduardo.
Contestació de Perfecto: 

Eduardo va demanar una segona intervenció:

I el regidor d’Hisenda va contestar:
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari