Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 27 d’abril de 2016

Queixa de residents de la zona del Vergeret


Uns residents de la zona de Vergeret es queixen perquè el parc infantil, construït per l’Ajuntament en un solar que està en venda, fa més de dos mesos que està tancat.


Volen que s’òbriga ja. Creuen que tindre'l tancat és tirar els diners. Diuen que els cap de setmana veuen a gent que entra dins i creuen que els jocs estaran fets pols abans que l’Ajuntament òbriga esta zona de jocs. Alguns diuen que el solar es vendrà abans d'obrir-lo.

També diuen que falten gronxadors amb cistella per als més menuts. Que és una pena que en un solar tan gran tinguen tan pocs jocs i que amb la terra que han posat aniran a casa plens de pols.

7 comentaris:

 1. Lo que es de risa es gastarse diners en un solar que cuant es venga tindran que desmontar tot el parc i montaro en altre puesto
  No hi han puestos publics?
  Pues si,Placa de Malta a 50 metres,Sequers,final Passeig Colon.
  Ahh i el parc del vents abandonat

  ResponElimina
 2. Hi ha veïns o gent que aparca al Carrer Na Violant d'Hongria ( a l'altura del número 6), que per no pegar la volta per l'avinguda de les Corts Valencianes, tira marxa arrere molts metres per a girar pel carrer del Metge Narbón. Més d'una vegada m'he trobat algun temerari tirant marxa arrere mentre jo circulava en el sentit adequat. Si alguna vegada passara algo, de qui seria la culpa? Meua perque li pegue per darrere? La policia local si es posara a vigilar de particular pillaria a més d'un cada dia.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Done fe del comentat.anonimament jajaja

   Elimina
 3. Com poden els de compromís fer un parc infantil pagat amb diners publics en un solar en venta i tindrel tancat?
  Es pot ser més incompetent per no dir altra cosa?
  Estos de compromís es superen en incompetencia dia a dia.

  ResponElimina
 4. Compromis i les seues idees del "bombero torero"
  Solar en venda, propietat d'altre i encara en la reunio de l'alfandech ho venen com un triunf. Vaja desgavell. A 100 metres hi ha un parc precios completament abandonat. Per que aixo? Quins motius tenen els de compromis? Abandonarlo per que el va fer el PP?
  En fi... #PitjorImpossible #JordiDimissió

  -Tintín-

  ResponElimina
 5. Fa falta més policia per la zona i que obriguen ja esta zona de jocs abans que el solar es venga.

  ResponElimina
 6. Cap parc del poble está en condicions , 24mil euros gastats al parc del escorial de vergeret, altre parc a dixar abandonat (porten de obres desde decembre 2015)

  ResponElimina

Escriu el teu comentari