Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 26 d’abril de 2016

Queixa d´un veí de la platja

Un veí de la platja ens envia esta foto de la Plaça del Moro de la platja i diu que l’Ajuntament ha tallat 10 palmeres d´aquest jardí i no ha plantat res de res.


Creu que la Plaça es convertirà en un sequer si no comencen ja a plantar arbres que donen bona sombra.

No li sembla mal que es tallen les palmeres que están en mal estat, però si que li pareix mal que deixen los soques i no planten cap arbre.

Des del Diari de Tavernes volem donar-vos les gràcies a tots els veïns que ens feu arribar les  vostres queixes i opinions. Estem a la vostra disposició al correu electrònic:eldiaridetavernes@gmail.com

4 comentaris:

 1. Tota la raó. Estàn tallant molts arbres però no en planten ningun. A este pas Tavernes serà un sequer.

  ResponElimina
 2. El que seria normal és, tallar arbres però tenir unes previssions de plantar algun altre tipus perquè puga substituir i no quede el poble sense la decoració i la vida que ens aporten els essers vius. Ara sols falta que ens lleven els arbres i pel que es veu ja no es van a substituir

  ResponElimina
 3. Tampoc vindria mal que canviaren el paviment de les voreres de la Plaça del Moro. Fixeuse en la foto. Quans anys tenen eixe voreres? 30, 40, 50 anys,.... més de 50?
  Senyors i senyores de Compromís al paviment de la Plaça li fà falta una renovació i uns arreglets.

  ResponElimina
 4. Soc veí també de la plaça i es una vergonya lo que l'ajuntament o per lo menys el personal que d'ell depen per no agafar mesures en aquest lloc, on corpartixen espai persones i animals. El problema radica principalment en que tenen un pipican i no utilitzen en cap momento. Està ple d'escrements i els amos son prou gorrino per no dir altra cosa (quasi sempre son de fora...pe´`o no els pasa res perque som super permisius). També propose que tota la plaça si no es cuida com a zona verde, es pose asfalt i les palmeres es protegisquen amb una xicoteta barana, d'aquesta manera els nanos podrien patinar, anar segurs amb bici, etc.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari