Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 23 d’abril de 2016

Queixa d’una veïna del centre‏

Un veïna del centre ens envia aquesta foto de l´entrada del Pàrquing i ens diu que eixos preus no són correctes. Que a ella li han dit que els preus son 3 hores d'aparcament: 1€ i tot el dia: 3€.


Ens diu que molta gent entraria al pàrquing si saberen que el pàrquing és public però el cartell és enganyós perquè només diu preus de lloguer mensual i anual i això fa fugir als possibles usuaris del parking que pensen que només és per als que lloguen la plaça. Creu que el pàrquing no funciona bé per culpa de l’Ajuntament que no informa correctament als possibles usuaris i, sobre tot, als forasters.

També es queixa de que els cotxes aparquen en la plaça front l’ajuntament i no sap perquè la policia no denúncia.

Des del Diari de Tavernes volem donar-vos les gràcies a tots els veïns que ens feu arribar les  vostres queixes i opinions. Estem a la vostra disposició al correu electrònic:

eldiaridetavernes@gmail.com

2 comentaris:

  1. Cartells informant dels preus per hora i dia i multar als que aparquen a la Plaça faria que el parking anara millor com diu esta veina.

    ResponElimina
  2. Esta vecina tiene mucha razón.
    La buena información es vital para que el parking funcione por lo que creo que ademas de rotular correctamente las tarifas habría que localizar mas carteles e indicaciones en las entradas a la ciudad y en lugares estratégicos.
    A ver si con tanta participación ciudadana y reuniones de barrio se recoge algo positivo.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari