Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 6 d’abril de 2016

Qui està al polígon industrial?


Hui denunciem un altre exemple de lo abandonada que té Compromís a la nostra ciutat i el poc que els importa el teixit empresarial de Tavernes.

El cartell del Polígon Industrial del Pla està que es cau a trossos. El cartell és un directori de les empreses que hi ha al Polígon Industrial “El Pla”. El cartell hauria d'estar en perfectes condicions.

Quina imatge s'està donant de les empreses de Tavernes? Quina imatge s'està donant de Tavernes? A ningú de l'Ajuntament li importa el lamentable estat d’este cartell que es troba a l'entrada de Tavernes? Amb només mirar este cartell s'hauria de poder saber les empreses que ocupen el Polígon Industrial “El Pla” i la seva ubicació però res de res. El cartell es cau a trossos i compromís no s’entera?

Repetim el de sempre. Tenim un alcalde que viu a València i que només s'assabenta del que ací passa pel Facebook o pel whatsapp. Tenim 3 regidors de Compromís amb dedicació exclusiva i bon jornal que no s'assabenten i tenim un cap de la neteja, un cap de gabinet i una responsable de premsa que són personal de confiança de Compromís pagats amb els nostres impostos i que tampoc s'assabenten com està Tavernes. Massa gent de Compromís cobrant bons sous, per a res de res.
  

4 comentaris:

 1. Em pareix impresentable que estem pagant a tanta gent irresponsable, on esta el cap de tota la gent? per favor, este poble va a desapareixer del mapa si seguim passant de tot!!

  ResponElimina
 2. Que arreu que és la gent de compromís!! Com pot ser que no s'enteren de que el cartell cau a trosos.
  Es normal que Jordi no s'entere perque viu a Valencia pero els altres de compromís tindrien que donarse conter.

  ResponElimina
 3. Esta imatge simbolitza clarament lo abandonades que te el govern de compromís a les empreses de Tavernes.

  ResponElimina
 4. No hi ha manera que Compromís es pose les piles i treballe un poquet.
  No es de recibo mantindre el poble aixina. Eixemple clar, entre molts, es este cartell.
  Les empreses (les poques que queden) del poble no son importants per l'ajuntament només per cobrarlos els impostos com a la resta dels ciutatans.
  #JordiDinissio
  #PitjorImpossible

  -Tintín-

  ResponElimina

Escriu el teu comentari