Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 28 d’abril de 2016

Qui falta a la foto? (de nou)

Imatge que ix a la web de l'Ajuntament, on figura el Govern de Compromís amb els participants del concurs

Imatge que figura al facebook del Partit Popular de Tavernes.

Sembla que els votants dels partits de l'oposició no es mereixen que els seus representants isquen a les fotos de l'Ajuntament. Compromís els minyoneja ('ninguneja') constantment. Qui no falta mai en la foto són els regidors de Compromís i el seu alcalde Jordi Juan. I la resta o no ixen..., o NO IXEN. 

Hem estat mirant les xarxes socials i ens hem trobat unes fotos dels tres regidors del PP de Tavernes que acudiren al Concurs d'Arrós al Forn de Vigília organitzat per Aceplat i diversos restaurants. No hem vist més fotos de cap altre partit de l'oposició en este acte als seus perfils socials. 

Sí, sí, estaven!!! Ens hem sorprés, perquè pensàvem que no havien estat allí. Photoshop, fotomuntatge o de nou Compromís monopolitza la informació municipal?

A la web municipal ni rastre de la presència dels regidors del PP en eixe acte. Com si no respaldaren la iniciativa, es veu que no mereixen eixir a la web municipal a pesar de ser representants de ciutadans, com els del Govern de Compromís, i que estan fent una tasca de representació, com l'Alcalde Jordi Juan o el tinent d'alcalde Josep Llàcer. 

Per cert, qui paga la informació que ix a la web de l'Ajuntament de Tavernes?? Tots els ciutadans?? O Compromís? Doncs podria pagar-ho Compromís, no és la primera notícia que traguem d'este tema...una transparència un poc....OPACA. Vostés qué opinen??

4 comentaris:

 1. Si volen un fotografo de compromís que el paguen els de compromís.
  El poble fet pols i estos gastant en autoptopaganda
  #JordiDimisió

  ResponElimina
 2. Per a fer això ... que es compren un "palo selfie" i mira si ens estalviaríem diners.

  ResponElimina
 3. El gabinet de premsa de l'ajuntament no es professional ni independent. Els membres de eixe gabinet son estomacs agraïts que sense ningún pudor treballen per als de Compromís que son els que els han enxufat.
  Reprobable l'actitut d'estos enxufats i reprobable també l'actitut del govern de Jordi Juan per permitir.ho.
  Ja que ho paga el poble i no Compromís, exigixc que fasen la faena com cal, siguen trasparents i treballen per tot el poble.
  #PitjorImpossible
  #JordiDimissio

  -Tintín-

  ResponElimina
 4. Srs. de Compromís, açò es una qüestió molt clareta, si sols vostés ixen en les fotos dels actes que convoca l'ajuntament doncs paguen vostés sols a la persona de prempsa, els ciutadans no tenim perquè pagar-los a vostés tota ixa publicitat, açò es un tema que plora sang, jo en tots els actes vec personalment al PP i a l'hora de la publicitat de l'acte no hi ha ninguna foto ni comentari en el qual apareix este partit, que està passant? Açò és un tema molt greu, el gabinet de prempsa està subvencionat per l'ajuntament i els partits de l'oposició no apareixen per a res!!

  ResponElimina

Escriu el teu comentari