Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 18 d’abril de 2016

Quina foscooooor!!! Què poooor!!! Pujada de l´Església


Continuem denunciant els carrers de Tavernes que els de compromís tenen a fosques. Aquests carrers estan tan a les fosques que dona por passar per ells.

Hui denunciem el que passa al Carrer de la Pujada a l'Església en el centre de Tavernes. Un carrer peatonal pel que totos els dies pujen i baixen moltes persones.

Tot i ser un carrer cèntric i estar al costat de l'Ajuntament. L'alcalde i els de compromís van passar l'altre dia per aquest carrer tan fosc per anar a la processó i no es van fixar en que estava molt fosc? Ja els dona tot igual?

Repetim el de sempre. Sabem que l'Alcalde no s'entera del que passa a Tavernes perquè ell viu a València però tampoc s'entera ningú de compromís? Perquè tenen 3 regidors amb dedicació exclusiva, 1 cap de premsa, 1 cap de gabinet i un encarregat de la neteja de Compromís si cap de tots s'entera del que està passant? Tanta gent de compromís cobrant bons sous per a res? 

2 comentaris:

 1. Si que està fosc i com l'alcalde viu a Valencia ací no s'arregla res i mira que està prop de l'ajuntament.

  ResponElimina
 2. Fosc, brut i deixat. Les tres característiques principals que #ambunsomriue i #envalentía el govern de Jordi Juan s'ha encarregat de que siguen les que predominen en el poble.

  #PitjorImpossible
  #JordiDimissió

  -Tintín-

  ResponElimina

Escriu el teu comentari