Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 13 d’abril de 2016

T´agrada el nou logotip de Turisme de Tavernes???

La nova imatge està formada per la torre de guaita, un element molt representatiu de la ciutat, i un dibuix d’unes ones en referència a la platja.
Pots donar la teua opinió en este formulari que hem preparat:

5 comentaris:

 1. No m'acaba d'agradar. Per que no han convocat un concurs de idees? A Tavernes hi ha bons profesionals del diseny que segur hagueren presentat millors logos.

  ResponElimina
 2. A mi si que m'agrada. Fer logos és complicat, moltes opinions, cada persona amb una idea. Està bé.

  ResponElimina
 3. Jo pense el mateix, ens posen la torre de guaita com si el turisme ho coneguera! jo pense que ens caracteritza més el monestir de la Valldigna. A més, com diu l'anonim de les 9:40, tenim molts artistes en este poble i ven be s'haguera pogut fer un concurs, ara que això seria fer participe al poble i el govern que tenim es masa sabut.

  ResponElimina
 4. A mi no me dice absolutamente nada. Carece absolutamente de chispa.
  Y digo yo si en estos momentos el gobierno de Compromís pretende que los ciudadanos decidamos (o al menos eso quieren que parezca) sobre peatonalizaciones, prioridades y no se que mas, va alguien de pésimo gusto y peor profesionalidad y nos cuela un logo de 1 de bachiller.
  ¿No se podía haber hecho un concurso y dar oportunidad y visibilidad a artistas y profesionales locales? Vaya vaya, dos varas de medir, dos raseros para gobernar.
  Muy mal Sres de Compromís.

  ResponElimina
 5. patetic diseny; sols li falta a la torre el somriure, i la finestreta guinyant l'ull, i el reflex del sol taronja. Amb la quantitat de talent, un concurs hauria estat millor, i no serà q no hi ha bons artistes a tavernes, i els coneixen,

  Fanny Grau
  http://www.levante-emv.com/safor/2015/11/14/vallera-fanny-grau-gana-xxix/1341418.html

  Empar Cebolla Roman
  https://es.pinterest.com/cebollaroman/

  Imma Bononad
  http://immabononad.com

  Marta Romero Chafer
  http://www.laveu.es/actualitat/societat/3057-la-vallera-marta-romero-chafer-guanya-el-premi-bancaixa-catedra-joves-emprededors.html

  i molts mes que no detalle perque em de segur se m'oblida algun...

  ResponElimina

Escriu el teu comentari