Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 21 d’abril de 2016

V FIRA SOLIDÀRIA DEL LLIBRE D'OCASIÓEl pròxim divendres 22 d’abril i com ja hi és tradicional CÀRITAS INTERPARROQUIAL de Tavernes de la Valldigna vos anima a participar en la FIRA SOLIDÀRIA DEL LLIBRE D’OCASIÓ.

Com ja sabeu, aquesta és una activitat en la que tots podem participar de diverses maneres: 

- Aportant llibres de lectura que tenim per casa i que ja ens els hem llegit 
- Assistint a comprar els llibres que es posen a la venda 
- Degustant per a berenar coques dolces, salades, xocolate i bunyols 
- Sensibilitzant-se de que en un poc que aportem cadascú de nosaltres es poden posar solució a molts problemes. 

Aquesta FIRA és una invitació a construir una fraternitat compromesa, que té la seua arrel en la condició comú de ser persones d’una sola família, amb la mateixa dignitat i drets, i que ens interpel·là a no ser còmplices en la indolència i a despertar en la realitat que vivim, en la de les persones que veuen retallats els seus drets cada dia.

Des de Càritas busquem acompanyar a aquelles persones més vulnerables però, la nostra acció pretén anar més enllà i busca commoure’ns front a les injustícies quotidianes d’un estil de vida còmode i superficial, la nostra dignitat humana no pot ocupar-se sols del que es nostre, no podem quedar-nos indiferents davant el malbaratament dels poderosos i la fam dels més necessitats. Hem de dir NO a un sistema que ja es troba esgotat, canviar-lo i fer de la dignitat humana els ciments sobre els que s’han de construir les estructures socials, econòmiques i politiques 

Vos esperem el divendres 22 d’abril al Mercat Municipal i al Passeig del País Valencià des de les 16:30 hores fins a les 20:30 hores, i recordar-vos que a més de comprar llibres podeu gaudir d’un bons sortit de coques i dolços, xocolate i bunyols

Moltes gràcies !!!!

2 comentaris:

  1. Com sempre Caritas donant la cara.
    Colaborem tots i fem que siga un exit total

    ResponElimina
  2. A mi no m importa col·laborar i aixi o faig sempre però, ixa no es la sol·lució!! Es un greu problema el que pateix este poble i la sol·lució la ha de posar l'Ajuntament per mitjà dels seus governants que per això han sigut triats, inventant formules perquè es creen llocs de treball i no per caritat, tot això es pa per a hui fam per a dema, ixa no es la fòrmula.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari