Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 31 de maig de 2016

Comunicació de l´Associació de Comerciants i Empresaris de la PlatjaL'Associació de Comerciants i Empresaris de la Platja de Tavernes de la Valldigna, el dissabte 28 de maig, vol manifestar que davant la tempesta desfermada amb total virulència juntament amb la pedra en pocs minuts caigut, poc es pot fer per evitar aquest tipus de fenòmens atmosfèrics.
Però així mateix manifestem que la tempesta iniciada a les 17.45 h., Ha durat menys d'una hora, i poc temps després la platja tornava a la seva normalitat, excepte en alguns punts, com per exemple en l'Avinguda de la Marina, que a les 20.30 h. continuava inundada, amb el consegüent perjudici econòmic per a comerciants i veïns afectats.
Des d'aquí volem reinvindicar que el tan necessari col·lector promès des de fa temps, es va allargant davant la nostra impotència.
Sol·licitem al govern municipal que no demore més l'inici de les obres, i els diners que tenen previst per a aquesta comesa, 700.000 € siga destinat a començar la primera fase del col·lector en el que siga possible.

La Directiva de Aceplat.


1 comentari:

  1. La veritat és que es queixen amb tota la raò del mon. 5 anys sense que Compromís solucione el problema i sense data per solucionarlo son molts anys.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari