Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 3 de maig de 2016

Confonen Tavernes de la Valldigna amb Oliva
No senyors, no! Tavernes de la Valldigna no és Oliva!
Tavernes de la Valldigna és Tavernes de la Valldigna!

I és que ens han enviat estes fotos d'uns cartells que han col·locat a la zona dels Marenys en els quals "se lee en un perfecto castellano": “ÁREA DE REGENERACIÓN DUNAR – Utilize la zona más próxima a la orilla” i més avall apareix la Conselleria, l'Ajuntament d'Oliva ???? i NATURA 2000.

Qui ha posat estos cartells d'Oliva a la nostra Platja? Ha sigut la Generalitat Valenciana? Ha sigut l'Ajuntament? Qui ha sigut?
Com han pogut cometre este error?? No saben que estàn a la platja de Tavernes. No saben que ha posat uns cartells d'Oliva a Tavernes?
On estàn els cartells de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna? Tindrà Oliva el nostres cartells?
Per que estàn escrits els cartells en castellà? Per que no estàn escrits en valencià?
No s'ha adonat ningú de l'Ajuntament d'este error garrafal? Ningú de l'Ajuntament supervisa estos treballs? Per que ha de ser una altra vegada un veí / veïna els que facin la feina de l'Ajuntament?
Per què estàn escrits en castellà?

Des del Diari de Tavernes volem donar-vos les gràcies a tots els veïns que ens feu arribar les vostres queixes i opinions. Estem a la vostra disposició al correu electrònic:

eldiaridetavernes@gmail.com

5 comentaris:

 1. No es pot ser mes incompetents!
  I damunt en castellà!!

  ResponElimina
 2. Segur que van posar el cartells despues de esmorzar y com els esmorzars dels funcionaris son de 45 minuts amb cafe y copa no sabien aon estaven. axina mos va

  ResponElimina
 3. sempre la culpa al treballaor,no sera que el treballaor pense que per a supervisar ania gent per dalt dell a qui li correspon eixa feina i que per aixo ell es un manat.

  ResponElimina
 4. Que dimitisca algú ja

  ResponElimina
 5. El Levante ha copiat hui esta exclusiva. Enhorabona per el vostre treball de investigació, informació i denuncia del que realment pasa a Tavernes i sense manipular com fa l'alcalde en els seus.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari