Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 6 de maig de 2016

'Diàleg de Besugos', segons Jordi Juan


No ens agradaria informar del que va succeir en el passat ple però ens veiem en l'obligació de fer-ho per intentar que el Senyor Alcalde, Jordi Juan, canvie el to de les seues intervencions.

"Diàleg de besugos" Així és com va qualificar l'alcalde Jordi Juan, de Compromís, la conversa entre Víctor Borràs, regidor portaveu del Partit Socialista, i Perfecto Benavent, tinent alcalde delegat d'Hisenda de Compromís.

En aquesta conversa, qualificada d'un "Diàleg de besugos" per l'Alcalde Jordi Juan de Compromís, el senyor Borrás sol·licitava que se li facilitarà el desglossament dels 134.000 euros que anaven a pagar-se en concepte de productivitat a treballadors de l'Ajuntament però ni les explicacions del senyor Benavent ni les del senyor Juan van convéncer al senyor Borrás que demanava informació més concreta en este punt.

Ací els deixem el vídeo del "Diàleg de besugos" https://youtu.be/qgneB87ct2s?t=1482

La nostra opinió és que l’alcalde va fer una valoració desafortunada, que mai hagués hagut de fer i per la qual l'alcalde hauria de demanar disculpes.

14 comentaris:

 1. El senyor alcalde és un maleducat que falta el respecte a tots els regidors. Faltq al respecte hasta als regidors de compromis

  ResponElimina
 2. Si, realmente molt desafortunada la valoració del Sr. alcalde, quan ell sempre demana respecte, perquè no ha de predicar amb el seu ejemple?es el que toca i més desenvolupant el càrrec de desenvolupa.

  ResponElimina
 3. Perquè "dialeg de besugos" a més de ser una falta de respecte per als dues concejals, es que, un concejal no pot demanar explicacions de com es gasten els diners o sols tenen dret de gastar com els vinga en gana? Han de donar moltes explicacions vulguen o no per això estàn ahi!!

  ResponElimina
 4. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 5. L'alcalde hauria de tranquilitzar-se, demanar perdó i no faltar més el respecte a ningú, ni a ells, ni a l'oposició, i per supost, al poble de Tavernes.

  ResponElimina
 6. En el video he vist a Borrás demanant informació, a Perfecto que no vol contestar i a un alcalde que falta al respecte a Borras i a Perfecto sense cap motiu.
  Molt mal el senyo Jordi Juan.
  Tindria que demanar disculpes i canviar la seua actitud.

  ResponElimina
 7. Hem eliminat un parell de comentaris descalificatius dirigits al senyor alcalde. No cal caure en les faltes de respecte per comentar. Gràcies!

  ResponElimina
 8. "diálogo DE besugos". Quiere decir que es una conversación de tontos, sin sentido y en la que se dicen tonterías.

  Pues si creo, si que debe pedir disculpas el Sr. Alcalde.

  ResponElimina
 9. A l'alcalde se li ha pujat la majoria al cap.
  Creu que pot dir el que li done la gana i no és així.

  #JordiDimisió

  ResponElimina
 10. Una vegada mes el nostre Alcalde trau a relluir el seu talant autoritari tallant un debat fent gala d'una solemne mala educació.
  Sr Juan, siga elegant i valent i en el proxim ple demane disculpes als regidors implicats i com no al poble de Tavernes.

  ResponElimina
 11. Al sr Juan se li ha pujat la majoria i el ser Diputat al cap, si seguireu mes dun plensri es donarieu conter de la forma d'actuar del sr Alcalde, els plenaris pareixen mes a un acte de dictadura que a un acte diplomatic. El sr Borras clar que pot demanar totes les explicacions que li vinguen en gana, i el Gover deu de contestar i deixarles clares, i a nes esent un tema que abans regia Borras, no sera que no sabien com contestar i va tindre que intervindre el sr Alcalde per no deixar en evidencia el seu Regidor?
  Demanem una disculpa publica ja!!!

  ResponElimina
 12. L'alcalde es pensa que pot faltar a qui li done la gana.
  No entenc perque Perfecto i la resta de regidors de compromís no l'envien a pasturar.

  ResponElimina
 13. Un alcalde que en tots els plenaris demana respete quan un membre de l oposicio intenta intervindrer en algun tema i ell es el primer en faltar el respete en paraules, que es mes Greu!!
  Que esta passant en l ajuntament que el grup en dos concejals que en les pasades eleccions compartía govern en Compromis i varen ixir ven, ven, escaldats! ara veíem en els plenaris tot pau, a mes, recolcant al govern? Ens haurem perdut alguna cosa d esta historia?

  ResponElimina
 14. No se per a que es dirigiu al senyor alcalde, si ell ni tan sols llegira aço. Se li ha pujat la sang politica majoritaria al cap, i fa el que vol. Vergonya. Coses aixi fan qe et planteges lo bon politica i persona qualificada per a exercir el carrec de alcalde. Dubte que al congrea de diputats tinga la educacio que ha demostrat amb aquesta situacio.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari