Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 20 de maig de 2016

El PP de Tavernes denuncia que el Govern de Compromís permeta la falta de servei del centre de salut de la platja

El Partit Popular de Tavernes de la Valldigna denuncia la deixadesa del Govern de Compromís amb els veïns de la platja. No només NO estan disposats a oferir serveis nous per facilitar que el públic jove es plantege viure a la platja sinó que a més no ofereixen ni el mínim que s'oferia. No arriben ni a cobrir els serveis assistencials de salut a la platja.
Aquest hivern l'ambulatori de la platja de Tavernes no ha donat el servei que li correspon. Ha fallat un dia cada tres, dins del que és habitual, sense oferir cap informació al respecte. Però a més, si ha faltat el metge, tampoc s’ha oferit servei d'ATS o zeladora per recollir informes dels pacients que ho necessiten. “El govern autonòmic ens maltracta, tot i que el nostre alcalde és Diputat en les Corts i haguera de treballar perquè no estem sense metge a la platja”, valora la portaveu popular Eva Palomares.
Segons han informat veïns de la platja, entre el 22 i el 6 de maig aproximadament, es va mantenir tancat sense avisar i sense informar referent a això i “el Govern local de Compromís no pot deixar que això torne a succeir", valora Palomares.
El Partit Popular de Tavernes denuncia que el Govern de Compromís haja permés que la població a l'hivern de la platja, majoritàriament d'edat molt avançada, es quede sense l'assistència sanitària que li correspon. Cal tenir en compte que la majoria d'ells compta amb pocs mitjans per desplaçar-se fins a la ciutat, i els serveis de transport són molt escassos, pel que necessiten, la majoria de les vegades, l'ajuda d'un tercer.

3 comentaris:

 1. No hi ha dret, on estan els diners que dels impostos que paguen tots els apartaments i no tenim ni un servici!! aixo clama al cel! Srs. governants, facen el favor de tenir i mantenir tots els servicis que fan falta en una població en la platja que per això paguem impostos, que es fa d' ixos diners? volem que s'obriga l'escoleta, volem que se mantiga la farmacia oberta, volem que la policia faça el servici que li toque i sobre tot, volem que el centre de salud estiga obert tot l'any Srs., tot l'any que es el que toca, no m importa que visquen 500 com 20.000 persones, a mi el que m importa es tenir el servici que jo pague!!

  ResponElimina
 2. La platja està abandonada

  ResponElimina
 3. Es lamentable que un govern es burle d'esta manera dels veins que paguem impostos (i no presisament barats per cert) deixant que pasen totes estes coses. Es ineptitut o deixadesa del govern de Compromis de Tavernes? Tal vegada les dos coses.
  #PitjorImpossible
  #JordiDimissió

  -Tintin-

  ResponElimina

Escriu el teu comentari