Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 4 de maig de 2016

Els de Compromís de la Generalitat també lloguen als de fora


El Consell Valencià fa igual que els de Compromís de Tavernes. Contracten als de fora quan ací tenen a bons professionals que estan passant-ho malament.professionals comp

L'última ha estat contractar el vídeo titulat “Orgull de ser valencià” a una empresa de Barcelona que col·labora amb una altra de Madrid.

Per als treballadors de l'audiovisual valencià l'objectiu del vídeo de fer valdre el valencià es contradiu amb el fet de "elegir els professionals als quals encarregar aquesta campanya". "L'orgull de què presumeix el Consell sembla no existir en la ment dels que gestionen els nostres recursos públics, buscant fora del nostre territori allò que es pot i s'ha de trobar dins".

Els de Compromís de la Generalitat fan igual que els de compromís de Tavernes. Molt de compra al poble, molt d'orgull de ser valencià, però la faena i els diners per als de fora.

3 comentaris:

 1. Es veu que s'apega la costum de comromís de llogar fora el que tenen a casa.

  ResponElimina
 2. Forasters vindran... La máxima es cumplix també a Tavernes.
  Poca vergonya, ineficacia o tal vegada xanxullo? Pensa el que vullgues.
  Jo ho tinc clar.

  ResponElimina
 3. No hi ha dret ni excusa con la de que en esta empresa treballen gent valenciana, al final el contracte se l endu una empresa de fora de la comunitat en tan mal que ho estem passant.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari