Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 18 de maig de 2016

Fotos de veïns: Algú ens pot explicar per què serveix?


Amb este mecanisme ens diu un lector que s'estalvia aigua de la font. El veí diu adjunt a la foto tecnologia punta per estalviar aigua de la font. S'evita que isca l'aigua de la font. Algun fontaner ho coneix? Ens pot assessorar d'esta tecnologia que s'hi ha instal·lat a esta font del poble? Lamentablement nosaltres no entenem d'estos mecanismes que insta-la el nostre Ajuntament. Però segur que algun expert ens pot ajudar a explicar-nos de què es tracta. El veí ho pregunta amb curiositat.Esta de paviment, ens sembla un poc de broma... Un veí de Tavernes ens pregunta si esta placa de ferro es farà corporativa i servirà per a tapar forats del carrer? També voldria saber quantes més com esta anem a veure pel poble i quan d'una es començarà a asfaltar el paviment que està dolent.

Nosaltres no ho sabem. Si algú ho sap que ho diga. Per cert, des del Diari de Tavernes volem donar-vos una volta més les gràcies a tots els veïns que ens feu arribar les vostres queixes, opinions i fotografies. Us recordeu que estem a la vostra disposició al correu electrònic:

eldiaridetavernes@gmail.com
4 comentaris:

 1. Jajaja!! Un tros de fusta per tancar l'aigua!!
  No saben que hi ha una cosa que es diu clau de pas o grifo que es per tancar l'aigua?
  Han oblidat posar un grifo i han tingut que fer este invent que veuen tots els que entren al poble?
  Que vergonya!!

  ResponElimina
 2. No és diu "grifo" cal dir aixeta, si parlem el valencià no clavem castellanismes��

  ResponElimina
  Respostes
  1. Grifo o aixeta? Que mas me da? Lo que han de hacer es quitar el invento ese de la madera y poner en marcha la fuente de una vez por todas.

   Elimina
 3. Es vergonyos que les dos fontetes no funcionen. La gran esta bruta, amb un poso d'aigua pudenta que pot ser inclus insalubre i niu del mosquitet tigre. I de la bienpaga hi ha que donarli un premit al figura que ha inventat el mecanisme de la fusteta.
  #PitjorImpossible
  #JordiDimissio

  -Tintin-

  ResponElimina

Escriu el teu comentari