Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 11 de maig de 2016

L'Ajuntament de Tavernes contra programa a la setmana ciutadana


Quin interés té l’Ajuntament en organitzar reunions el mateix dia i a la mateixa hora que l'Associació de veïns?

La Regidoria de Participació Ciutadana gestionada per Enrique Chofre, Tinent-Alcalde de Compromís, hi ha contra programat la XIX edició de la Setmana Ciutadana organitzada per l'Associació de Veïns La Valldigna i que commemora els 100 anys de la nostra ciutadania.

I és que al senyor Chofre se li ha ocorregut convocar reunions de barri el mateix dia i a la mateixa hora que les xarrades organitzades per l'Associació de veïns.

Dilluns hi va haver una xarrada de l'associació de veïns a la Casa de la Cultura que es va encavalcar amb una reunió de barri al CEIP Sant Miquel i una altra reunió de barri a l'escoleta de la platja. El resultat va ser que va acudir molt poca gent a tots els actes.

Hui hi ha una xerrada de la setmana ciutadana en la qual es parlarà de la "La mediació. Solució al conflicte" que es encavalcarà amb la Reunió de Barri al CEIP Alfàndec organitzada per la Regidoria de Participació Ciutadana dirigida pel senyor Chofre.

I dijous el desgavell ja serà per emmarcar. Mentre en una sala de la Casa de la Cultura s'estiga celebrant la reunió de barri de la zona Lepant-Riu en una altra sala de la mateixa Casa de la Cultura tindrà lloc la xarrada de Tavernes en el record, amb Ximo Mifsud del Grup Escolta Valldigna i Maria Lluïsa Grau de l'Associació de Veïns.

I després la gent de Compromís es queixa que els veïns no assisteixen a les reunions que ells convoquen. Com van a assistir si en aquesta setmana encavalquen el dilluns 3 actes, el dimecres superposen altres 2 actes i el dijous coincideixen altres 2 actes, a més, les fan en el mateix local.

Per favor!! Que algú pose ordre en aquest desgovern de Compromís!!

2 comentaris:

  1. No entenc perque compromís boicoteja la setmana ciutadana.
    Per que no ha fet reunions altres dies o a altres hores.
    Mateix dia, mateixa hora i mateix lloc és masa descarat.

    ResponElimina
  2. Quina mala organització! Que no tenen una agenda/calendari per a quadrar actes?.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari