Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 20 de maig de 2016

Les zones de jocs infantils a Tavernes

foto web

Hem vist a la web de l´Ajuntament que Tavernes ha obert el nou parc infantil situat entre el carrer Paco Valiente i Na Violant d´Hongria. S´esmenta que el pressupost d’estes obres han ascendit a 29.964,43 euros de les ajudes del Pla d’Inversió en Parcs i Jardins (PIPJ) de la Diputació de València. I que també s´han millorat les diverses zones de jocs infantils i jardins de la ciutat. 

No fa molt des del Diari de Tavernes un veí es queixava de perquè l´ajuntament construïa un parc en un solar que estava en venda. A més a més, ens han arribat queixes de que dita zona dóna molt que desitjar:

- El paviment no és de suro
- Els bancs per seure els pares no miren cap al parc, sinó cap a un bar de la zona (...)
- Ja es troba brut i ple d´excrements d´animals.

Just després d´aquesta notícia ens han enviat queixes de que els parcs del poble es troben molt bruts i que l´Ajuntament abans d´invertir en nous "desmontables", caldria que millorara els que ja hi han. 


Des del Diari de Tavernes volem donar-vos les gràcies a tots els veïns que ens feu arribar les vostres preguntes, queixes i opinions. Estem a la vostra disposició al correu electrònic:


eldiaridetavernes@gmail.com

4 comentaris:

 1. Si hi han persones encarregades d'estes tasques, perque no fan la seua feina netejant tot el que està brut? o, ja que hi ha tant de municipal, que vatgen darrere dels irresponsables que tenen gossos i que els multen, seria una manera de que no vegerem tot aço.

  ResponElimina
 2. Està tot molt brut i el parc del solar privat és una xapusa que ha costat un dineral.

  ResponElimina
 3. Si si una xapussa i ademes en casa d'altres... En fi no se este desgavell on parará. El que es clar que esta brut i mal fet i les fotos ahi ho demostren.

  ResponElimina
 4. Tot aco passa xq la gent del poble deixa que passe, si fos un altre partit el que estiguera al govern d este Ajuntament, otro gallo cantaría! Sres cuitadans, el poble es de tots i governe qui governe no hi ha que deixar passar coses que son basiques. Si paguem els nostres impostos volem que almenys s ha complisquen els serveis mínims

  ResponElimina

Escriu el teu comentari