Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 14 de maig de 2016

L'IES VELES E VENTS LLIURA EL VI PREMI PERE INZA A L'AJUNTAMENT DE BELLREGUARD

El guardó reconeix l'excel·lència dins la formació professional
L'Ajuntament de Bellreguard rebrà enguany el sisé premi Pere Inza a l'excel·lència professional per «la inestimable col·laboració en la formació del nostre alumnat des de l'escoleta infantil municipal i des del centre d'informació juvenil. A més, de la participació activa en altres edicions d'aquestes jornades i en la realització de projectes d'Aprenentatge-Servei, programes d'animació lectora, aplicació de rutes culturals entra altres» en paraules del director Antoni Fornet.
L'acte de lliurament es realitzarà el dijous 12 de maig a les 19:30hores a l'Aula Magna de la Escola Politècnica Superior de Gandia com a cloenda de les XI Jornades de Serveis Socioculturals i a la Comunitat. Inza va ser un dels promotors d'aquestes jornades a partir del seu entusiasme en l'Animació Sociocultural i com a defensor del treball amb diferents col·lectius desfavorits des de la metodologia Aprenentatge - Servei. Aquesta és la temàtica específica d'aquestes jornades que arriben a la seua onzena convocatòria amb treball des de diferents òptiques.
El premi Pere Inza es tracta d'un guardó honorífic a l'excel·lència en la Formació Professional que reconeix el treball amb col·lectius socials, així com amb la formació directa de l'alumnat de l'institut de les entitats col·laboradores de l'Institut Veles e Vents. El guardó és una escultura obra de Josep Ginestar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari