Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 7 de maig de 2016

NP Grup Popular de Tavernes : La ràdio serà deficitària , segons la memòria econòmica presentada pel Govern de Compromís Tavernes


El Partit Popular de Tavernes està a favor d'una ràdio municipal, informativa, plural, que done resposta al moviment associacionista i cultural de Tavernes i que no represente una càrrega econòmica per a les arques municipals, però, tal com ja va advertir la portaveu popular, Eva Palomares, en el passat ple "la ràdio municipal que té en projecte Compromís és deficitària i financerament insostenible".

Els costos són superiors als ingressos. Però a més, dubtem que s'obtinguen els ingressos previstos en la memòria econòmica elaborada per Compromís perquè són exageradament optimistes i, a més, els costos seran més grans, ja que, entre altres coses, el personal haurà de tenir més i no hi ha dotació econòmica per fer front a despeses imprevistes.

Volem que Compromís ens explique perquè la memòria econòmica comptabilitza com a ingrés l'IVA que espera ingressar per l'emissió i producció de falques publicitàries, ja que aquest IVA no pot quedar-se a les arques municipals sinó que ha de ser transferit a l'Agència Tributària. "L'IVA no es comptabilitza com a ingrés", comenta Palomares.

"Vaig preguntar al ple perquè s'havia computat com a ingrés l'IVA que s'esperava cobrar de els preus aprovats i Enrique Chofre, el tinent alcalde de Compromís, no va saber que contestar" afirma la Portaveu del PP Eva Palomares.

Sol·licitem a Compromís que revise la memòria econòmica de la ràdio i torne a presentar-la a la resta de grups de la corporació, ja que la seua aprovació podria generar un risc per a la sostenibilitat financera municipal com que no està garantit el compliment de l'objectiu d'estabilitat pressupostària.

12 comentaris:

 1. Hasta aixó ho fan mal. El IVA no és un ingres. El IVA és un impost que s'ha de ingresar en les arques del estat.

  ResponElimina
 2. Tots volem crear llocs de treball i l información sempre, sempre es interesant pero, perque en este punt? en tantes coses importants que hi ha que fer a Tavernes! con per ejemple, motivar a la nostra joventud.
  A mes que es molt costos obrir de nou la radio, segons s informa, els gastos van a ser superiores als ingresos! Per favor, ja esta be de fer castellets en l aire i mirem per totes les partides deficitaries del poble i solucionem realment els problemes.
  Com pot recolcar esta iniciativa de Compromis els dos partits minoritaris de l oposicio?

  ResponElimina
 3. A tots , vos importa un pepino el poble , sols voleu el poder , manar , ser la élite . El poble ha demanat la radio tal com la teniem . Peróo. A quien le importa ??????

  ResponElimina
  Respostes
  1. Be ho has dit Desam, tal com la teniem. Gestiona tecnica i financierament per un particular qui es quiarrisca lo seu no com Compromís que manipulará els continguts i els gastos a tant per cap.
   Aixina jo no vullc radio.

   -Tintín-

   Elimina
  2. Desam primer una escoleta a la platja o una ràdio?

   Elimina
 4. Per que no han fet primer el estudi econòmic la radio i despres l'obra?
  Els de compromís han comenensat la casa pel techo i ara no ixen els numeros.

  ResponElimina
 5. Acas la cultura es medix en diners ? I una radio és cultura

  ResponElimina
 6. Una escoleta a la platja per fer que la gent visca a la platja i desestacionalitzar la platja no s'obri baix l'argument de Compromís de deficitaria...sense cap memòria ni estudi econòmic previ, per cert. Però ara propaganda de Compromís a través d'una ràdio deficitaria si es posa en funcionament. Amb una memòria econòmica que diu que és deficitària... la vara de medir.............per cert quin poble ha demanat la radio? I eixe poble vol que siga d'un particular que ho costege o del Govern de Compromís??

  ResponElimina
 7. Tots els mitjans de comunicacio publics son deficitaris. Altra cosa es preguntar-se si hi ha demanda, i jo pense que si. La radio li dona una veu a totes les associacions, clubs esportius, comerços etc..Entrar en el debat de que es poden fer altres coses es entrar en un debat que no s acabara mai. Per a que Tavernes tinga una radio i que siga legal, l´ha de fer lájuntament si o si, sino es ilegala, com estava la de antes. Ara falta saber, si eixe deficit, es pot asumir o sera un pou sense fons. Tambe llance una proposta a tots els partits i es que s unisquen per a tindre la i que es deixen de politiques de xiquets. Si la radio abans era rentable, perque no pot ser ho ara?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Però és més necesari un escoleta o una ràdio? Doncs jo ho tinc clar!!com fem que la gent puga quedar-se a viure a la platja?? On es generaran llocs de treball i no per enxufe??? Blanc i en botella. Ara estem en crisis i la ràdio agradava...ara voriem

   Elimina
 8. Si l'escoleta te demanda tambe es necessaria. No es precis plantejar o una cosa o l'altra, per que no les dues coses?n Q S'obriga la radio amb la condicio que s'obriga l'escoleta no te sentit. No te res a veure una cosa en l'altra, pero si entrem en l'etern debat de millor els diners ací que alla, no arribarem a entendre ns mai, COM EL QUE ESTA PASSANT. Tots els partits politics estaven dacord fa dos anys de fer una radio en condicions.... ara per que no? Fem una consulta popular, com la de festes. Estaria be no?

  ResponElimina
  Respostes
  1. La qüestió és que Compromís diu que l'escoleta és deficitària i no la vol obrir per eixe motiu. I la ràdio, que també és deficitària, atenent a les xifres de la memòria que ha presentat Compromís, sí la volen obrir. És el que entenem nosaltres, vaja! clar que tots els partits volen una ràdio, però una ràdio que no coste a les arques municipals i que siga plural. I que ja que s'obri la ràdio que també s'òbriga l'escoleta

   Elimina

Escriu el teu comentari