Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 6 de maig de 2016

NP NN GG Tavernes: Compromís Tavernes retarda més d'un any l'entrega de Premis del II Concurs de Plans d'Empresa


Amb l’objectiu de promoure l’esperit emprenedor entre l’alumnat procedent de Secundària, Batxillerat i Formació Professional, l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna organitzà per al curs 2014/2015 el II Concurs de Plans d’Empresa, sent el 30 d’abril de 2015 el termini de presentació.

Un any més tard, aquest concurs ha caigut en l’oblit del regidor de Compromís, Josep Llàcer, encarregat de l’àrea d’Emprenedors a la localitat vallera. No sols no s’ha fet cap entrega de cap premi, sinó que tampoc se sap qui són els guanyadors, un gest poc cordial per a aquells que s’han implicat en el concurs.

Per a Noves Generacions del PP de Tavernes l’endarreriment en la publicació de la resolució del concurs és una mostra més de la deixadesa de Compromís tant en matèria juvenil com en matèria laboral.

Els joves populars no entenen per què una bona iniciativa com aquesta no s’ha recolzat fins al final i s’ha deixat als participants, joves de Tavernes, en un segon pla.

La creació d’empreses és fonamental per al creixement de la població, i l’atur juvenil és, tristament, una realitat. Fer veure als joves que a Tavernes es pot treballar i que u mateix pot ser el seu propi cap és una visió que aquests tipus de concurs pot anar introduint en la ment dels joves vallers, però la resposta de Compromís davant aquesta oportunitat ha sigut deixar en el calaix de l’oblit les idees dels participants.

Noves Generacions de Tavernes espera i confia en què es continue desenvolupant polítiques per recolzar a joves emprenedors a través de les administracions, alhora que li demana al regidor nacionalista la implicació en aquells assumptes que tenen a veure amb els joves de la localitat.2 comentaris:

 1. Está molt pero que molt clar que a l'Ajuntament del Sr Juan els jovens i les seues inquietuts els importen poc o no res.
  La pasivitat del edil Josep Llacer es desesperant i ante la denuncia d'este abandó i el no recoltzament a un consell de la juventut ni per no impulsar cap messura dedicada a la gent jove, deuria dimitir.
  #PitjorImpossible
  #JordiDimissió
  -Tintin-

  ResponElimina
 2. Un impuls es molt important per motivar la nosotra joventud i l ajuntament es el primer que ha d estar interessat en motivar dins del possible als joves del poblé.
  No hi ha de deixar de costat estés accions motivadores

  ResponElimina

Escriu el teu comentari