Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 5 de maig de 2016

NP PP Tavernes: El Partit Popular demana que Compromís costege el gabinet de premsa municipal per emetre sols propaganda d’autobombo de Compromís
El Partit Popular de Tavernes està a favor de la transparència i la informació. Però el Govern de Compromís gasta el Gabinet de premsa amb finalitats propagandistes. La mostra està en que no publiquen cap nota que ha enviat el Partit Popular, membre també de la Corporació Municipal.

El gabinet de premsa, dut per una persona de confiança de Compromís no ha publicat cap informació a l’apartat de la web de ‘Transparència PASSIVA’, on qualsevol regidor pot difondre informació. Ací us deixem l’enllaç inservible i buit de contingut, i no perquè l’oposició no vulga gastar-ho, sinó perquè el Govern de Compromís sols emet informació seua, encara que no tinga gens de contingut ni de fets. http://tavernes.es/ajuntament/transparencia-municipal/informacio-publica-difosa-per-qualsevol-regidor-transparencia-passiva

El costós gabinet de premsa que ha creat Compromís a l’Ajuntament de Tavernes s’està costejant amb diners de tots els vallers. Però sols emet informació favorable a Compromís. I ho hem constatat amb fets.

 
El Partit Popular ha emés diverses notes de premsa, remeses al Gabinet de Premsa de l’Ajuntament de Tavernes, per ser publicades, però les notes han segut VETADES directament.

Per posar uns exemples: el Partit Popular de Tavernes envià una  nota denunciant que la bandera republicana colgara del balcó de l’Ajuntament, altra nota explicava com el 75% de les obres adjudicades de les subvencions de Diputació eren donades a empreses i autònoms de fora de Tavernes. 

Dues notes amb fets objectius, que isgueren a premsa i que perfectament cabien en l’apartat de transparència passiva, com ens confirmà el tècnic municipal expert en la materia, fóren vetades. Per eixe motiu, el Partit Popular, amb representació de quatre regidors triats pels veïns de Tavernes, considera que hauria de ser Compromís qui costejara el seu propi gabinet de premsa i no tots els vallers.

Eixos més de 37.000 euros que ens costa cada any el gabinet de premsa podrien estalviar-s'ho els veïns de Tavernes, ja que únicament venen el que Compromís dicta. De la resta de partits polítics també amb regidors triats per veïns de Tavernes es diu sols els nomenaments i si abandonen el càrreg de regidor.

Caldrà recordar al senyor Jordi Juan que, a més a més de les fotos de reunions i reunions que es fan els regidors de Compromís els partits de l’oposició de Tavernes estan presents i estan treballant per Tavernes i la seua veu no ix en cap suport municipal? Doncs sembla que sí que hi ha que dir-ho.

(Adjuntem una mostra de notes que no s'han publicat en cap mitjà municipal per no ser informacions favorables a Compromís)


3 comentaris:

 1. L'autobombo i la propaganda de Compromís que la pague Compromís i amb eixos diners que netejen el poble que està fet una gorrinà.

  ResponElimina
 2. Clarament el populisme de la trasparencia en el cas de l'ajuntament de Compromís no es mes que una burda manipulació.
  El gabinet de premsa venut i manipulat fa les funcións del NO DO. Fergonyos per part del govern i rastrero i servil el comportament dels "professionals"

  ResponElimina
 3. Tot te una sol.lució, ja que el professional el paga el poble anem a votar, si, a votar per ixe lloc i fem uns examens que tota la gent professional que hi ha al poble puga accedir al lloc de treball que estem pagant entre tots, que us pareix? ja que ni el professional es tant ni el govern tampoc s aten a les regles de la responsabilitat que li es encomendada, proposem a l'ajuntament que la transparència de la qual presumeix que la faça complir, o no?

  ResponElimina

Escriu el teu comentari