Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 14 de maig de 2016

NP PP Tavernes: El PP de Tavernes exigeix a Compromís que asfalte ja els camins rurals


Mario Enguix, regidor del PP de Tavernes, exigeix  que els 78.779,06 euros que la Diputació de València ha concedit a Tavernes dins el Pla de Camins i Vials per al bienni 2016-2017 es destinen íntegrament a pavimentar camins i vies rurals, tal i com va demanar a l’últim ple.


"Ens oposem a què es torne a llevar diners per pavimentar uns camins rurals que estan abandonats des que Compromís ha arribat al govern de Tavernes. En la passada legislatura Compromís destinà tots els diners d'aquesta subvenció a asfaltar carrers oblidant completament dels camins rurals ",  Enguix.

Durant aquests cinc anys que Compromís porta governant l'Ajuntament ha deixat la brigada agrària en mínims, ha deixat sense vigilància el camp i s'ha negat a millorar i mantenir adequadament les infraestructures agràries.

Reconeixem la tasca de Javier Escrihuela, regidor d'Agricultura de Compromís, però el seu treball no està tenint cap efecte sobre les decisions del Govern de Compromís, que té abandonada l'agricultura de Tavernes, comenta el Popular Mario Enguix.2 comentaris:

  1. No s enten que donen uns diners per cobrar un sector tan important com son els camins rurals i ho destinen a altres menesters com si a este sector no li fera falta, es incomprensible!

    ResponElimina
  2. Compromís té el camp abandonat.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari