Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 11 de maig de 2016

Precs i preguntes de la regidora Eva Palomares al ple de maig

La portaveu del Grup Popular Eva Palomares va preguntar al regidor d'Economia, Perfecto Benavent si era veritat que pensaven cobrar contribució als veïns que tenen places de pàrquing llogades per 60 anys.

El regidor Perfecto Benavent digué que no anava a pagar-se l'IBI als veïns del Pàrquing (ni desmentí ni afirmà que havien tingut reunions en els veïns per veure si cobraven la contribució als alquilats en el pàrquing).

A més a més Palomares aprofità el moment de torn obert de paraules per contestar a la regidora de Contractació de Compromís, Llum Sansaloni, ja que no tingué oportunitat a fer-ho l'anterior ple. "El Partit Popular sí que va fer pavimentació. No sé si vosté recordarà que la carretera del poble es va alçar completament per posar un asfaltat que disminuirà el soroll dels vehicles. Vosté mateixa xafa cada dia quan ve a l'Ajuntament el paviment i les voreres que va posar el Partit Popular: al carrer Major, la baixada del Magraner, part de la carretera, així com els col·lectors que es posaren a Tavernes. Va ser el Partit Popular o és que no recorda com queien quatre gotes i el Passeig Colom s'inundava? Sols per posar uns exemples. El seu govern encara en 5 anys no ha fet res de res i no ens vinga en l'excusa que no tenen diners per culpa del PP perquè sí que tenen diners per al que volen. O vol que li recordem la pantalla gegant per a la investidura de l'alcalde que va costar 3.000 euros, o que ha sigut el primer govern de Tavernes de la Valldigna amb dos persones de confiança que ens costen més de 122.700 euros?, o el reté de Policia... Un edifici que no és municipal en el que s'han gastat més de 300.000 euros. Sumen sumen a veure si en totes eixes despeses innecessàries es podrien haver pavimentat i millorar voreres a Tavernes en 5 anys!! El que passa és que els veïns de Tavernes no som la seua prioritat, la seua prioritat és la seua autopropaganda".

La senyora Sansaloni li digué a la portaveu Popular: "A la senyora Eva, dir-li que faltaria més que, després de més de 20 anys de Govern de PP, que vostés no hagueren fet cap inversió perquè ja haguera sigut apoteòsic. És cert que vostés s'han gastat molts diners, han malgastat. La meitat de males inversions que han fet vostés, han de tindre en compte, que les estem pagant nosaltres. No sé si ha sigut un avantatge o un desavantatge governar després del Partit Popular, però el fet és que estem ací i que totes les malifetes del Pàrquing les ha resolt el govern de Compromís, les malifetes de la piscina, les resoldrà el Govern de Compromís, i de l'escoleta de la platja es farà el que diga el Govern de Compromís, i de carrers... que li passen la relació de carrers asfaltats. I hem fet això i pagar el seu deute. No es preocupe que ja li passaré la relació de carrers que ha fet el Govern de Compromís.

I per finalitzar, la portaveu Popular preguntà al senyor Jordi Juan: "vosté sap que el seu tinent d'alcalde i regidor de Transparència és el mateix empresari que ha facturat a l'Ajuntament més de 10.200 euros en sols 8 mesos per distints serveis? Li sona Prosafor? Mire les dades del registre mercantil i vora qui figura allí. I Wifilinks... vol que seguim parlant de Wifilinks? Sap qui envia les factures de Wifilinks? Sap qui atén a les persones en Wifilinks? Vol dir a este ple i a tots els veïns de Tavernes que el senyor Chofre no té res a veure en Wifilinks? A qui vol enganyar?".

El regidor Enrique Chofre contesta a la senyora Palomares: "El de la senyora Palomares jo no sé si és amor, fixació..., intentaré explicar-li a la meua dona. Ja ni es limita a dirigir-se a mi com al senyor Chofre, em diu Tinent d'Alcalde, i ara diu coses que no sé perquè dona a entendre coses que no són reals. Ja li he dit per activa i per passiva, respecte a Wifilinks que no tinc res a veure amb l'administració de Wifilinks, la informació la té el secretari general d'este Ajuntament. Efectivament òbric i tanque la tenda de Wifilikns, perquè, que jo sàpia, tinc dret a treballar, jo porte la gestió comercial de la telefonia, i ja posats a fer publicitat aprofite per a dir-los que si volen una tarifa de telèfon li la puc aconseguir a bon preu.

Després em remet a Prosafor, Servicios de Protección y Gestión Integral. Efectivament jo sóc gerent o pro gerent d'eixa empresa. Efectivament, jo he treballat per l'Ajuntament, però si vosté haguera perdut un poc més de temps mirant la data d'estes factures que ha tret ací, veurà com no hi ha cap en esta legislatura. Eixa data va ser un problema en el departament de Cultura i correspon a l'any anterior. A més a més contracten que siguen empreses de fora les que treballen per a l'Ajuntament. Si tinguérem que comparar el que ha facturat Prosafor comparat en el que va facturar altra empresa de servicis a l'Ajuntament de Tavernes, a algú li cauria la cara de vergonya".

Ací vos adjuntem la intervenció de la regidora Popular Eva Palomares:

https://youtu.be/qgneB87ct2s?t=7672
7 comentaris:

 1. Chofre fent publicitat del seu negoci al ple?? Aixó no ho sabia jo!!o siga que s'autoadjudica l'estreaming i damunt trau pit!! Olé ahí!! Visga la decència!!el que tenim que veure...

  ResponElimina
 2. El meu veí em va contar lo de cobrar la contribució al parwuing. No és cap bulo. Però el que no entenc és perquè Perfecto ho nega...mullor dit no dona cap explicació i sen va per los cerros de ubeda

  ResponElimina
 3. Prosafor??a què es dedica?pero este chofre no para de chupar del pot?? Entra com regifor per colocar les seues empreses o que? Contracten els del poble dels seus i la resta de fòra!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Servicios varios...todo cabe. Que necesita lajuntament?

   Elimina
 4. Qui és Llum Sansaloni?

  ResponElimina
  Respostes
  1. La mateixa que deixa que els atauds es queden per ahí tirats...és la regidora de Jordi Juan de Compromís que volia llevar les armes als policies. La del cenenteri...

   Elimina
 5. Per favor, ja esta be Sr. Chofre, el vincul que voste mante en Wilfilink's es professional i prou! no s esta preguntant sí es amo o es treballador, no ens importa, a la fi, voste está aprofitant l acta de concejal en l empresa que voste treballa, ixe es el tema, o no? Aixo, no es, ni etic, ni transparent, ni interessa a ninguna altra empresa del sector en poble, aixo jo li dic, aprofitar-se molt transparentment, com els agrada dir a vostes.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari