Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 17 de maig de 2016

Precs i preguntes del regidor Eduardo Bononad en el passat ple

El regidor Bononad va realitzar tres preguntes que segons ell, ja va preguntar a la comissió informativa però no li van saber respondre:


La primera intervenció era referent a la climatització específica de l'arxiu municipal que està a la Casa de la Cultura. El senyor Bononad va remarcar que no funcionava desde feia molt de temps i allí hi ha documents molt antics que estan deteriorant-se.

El regidor també va esmentar que la documentació de Tavernes està repartida per tot arreu i sembla com ha llegit, que existeixen catàlegs que estàn digitalitzats i volia demanar que ho incorporaren al arxiu municipal.

Per últim, al regidor li preocupava molt el pendent de cobrament de les multes de tràfic. Va comentar que desde 2011 tenim pendents 100.000€ pendents de cobrament a l´any. Bononad demanava un pla d´actuació per veure si en uns quants anys ens posavem en el límit normal, ja que és preocupant. 

Ací vos deixem la intervenció d´Eduardo Bononad:


Com el PSPV no va fer cap prec ni cap pregunta, amb aquesta intervenció finaltitzem el torn de precs i preguntes del passat ple.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari