Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 24 de maig de 2016

Publicitat de telefonia en el Ple de Tavernes

Algú recorda el darrer ple del mes de maig? No té desperdici!! Ens ha vingut ara a la memòria i gairebé ens passa per alt contar-ho als nostres lectors.
El tinent d'alcalde Enrique Chofre va aprofitar per fer publicitat de línies de telèfon de Wifilinks, l'empresa en la qual treballa!! On queda l'ètica i la decència?? Adjudicant directament a la seua empresa la retransmissió dels plens en directe de l'Ajuntament de Tavernes per 14.000 euros no va tenir prou ? Sembla que no. I mira que hem llegit que en altres pobles més grans que Tavernes aquesta adjudicació no ha superat els 2.500 euros ...


Per a qui no va poder veure-ho us hem deixat el tall amb la publicitat en mig del ple.

https://youtu.be/qgneB87ct2s?t=2h18m21s

10 comentaris:

 1. Quina cara mes dura te este xic. Despres de emportarse un dineral del streaming ara aprofita el pleno pa donarse publicitat.
  Fins quan va a permetre això l'alcalde.

  ResponElimina
 2. Ple oferit per .... WIFILINKS ! jajaja

  ResponElimina
 3. Estos es pensen que l'Ajuntament es el seu cortijo

  ResponElimina
 4. Ay mare...menys mal que la retransmissió no va...que es una merda...que no la veu ningú...pero a vosaltres be que vos ve...perque la gasteu pa tot!!...jajajajaja....respecte al tema de la publicitat de la telefonia...jajaja no enteneu la IRONIA del comentari...pero bueno...seguiu en la mateixa linea.

  ResponElimina
  Respostes
  1. IRONIA? Jo no veig cap ironía, mes be veig cara dura, en que un dels socis de Wifilink i edil de Compromís s'auto adjudique el retrasmetre el pleno, faça d'operador i edil en el mateix ple i ademes tinga la desfaxatessa i mala educació de fer publicitat de la seua empresa i lo que ademes no te res de ironic ni divertit que l'Alcalde no el cride al ordre.
   Impresentables, maleducats on hi hajen ...
   #JordiDimissió
   #ChofreDimissió
   -Tintin-

   Elimina
 5. Es veu que no ven prou. Una vergonya senyor Enriquet

  ResponElimina
 6. I si voleu parlem de la ràdio....Enrique Chofre (wifilinks)... adjudica a una empresa forastera la posada en marxa de la ràdio municipal, i a la seua vegada eixa empresa lloga a wifilinks per a montar els equips.
  Aquesta gentola està entrant a la Champions League de la corrupció per la porta gran.

  No escarmenten....., ja pararan....., ja voreu.

  Ja ho podía vore la opocició, que pareix apardalada.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Parlaràs del Psoe i d'EU perquè el PP no para de traure empresetes de Compromís. Precissament lo de ladjudicacio del emisio en directe del ple a wifilinks ho va destapar el PP. I tota la raó eixiran per la porta gran estos...

   Elimina
  2. El psoe no sé que li passa! deurà algo?estan molt calladets!!pues no sé jo com aguanten tanta quina dels seus exsocis de govern que els tiraren vilment del seu puesto traint-los.

   Elimina
  3. Que voleu, Compromís té majoria absoluta. Es riu en la cara de la oposició, i mentrestant a omplir-se les butxaques, enxufar als seus amiguets i manipular l'opinió de la gent. (Bulletí, gabinet de premsa, ràdio, fotos a tutiplen......).

   Uns artistes.....

   Elimina

Escriu el teu comentari