Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 2 de maig de 2016

Queixa del cementiri‏

Ens envien esta foto del cementiri i ens diuen que no els sembla bé que l'Ajuntament amontone taüts a les afores del cementiri sense cap tipus de control i a la vista de tots .

Aquests taüts es veuen des de la porta del cementiri i creiem que l'Ajuntament hauria d'actuar amb més respecte i tractar-los d'una manera més seriosa, respetuosa i discreta.


Des del Diari de Tavernes volem donar-vos les gràcies a tots els veïns que ens feu arribar les vostres queixes i opinions. Estem a la vostra disposició al correu electrònic:

eldiaridetavernes@gmail.com

8 comentaris:

 1. Es de molt mal gust deixar els atauds i altres restes al carrer. Això és inmoral i crec que podria ser ilegal

  ResponElimina
 2. La pregunta és: aquests taüts estan/ven plens? Per què a més del focus de malalties que pot suposar també pot ser causa de demandes judicials ( cosa que és l'únic que li falta a aquest ajuntament)

  ResponElimina
 3. Impressionant! quina poca sensibilitat i respecte a les persones

  ResponElimina
 4. Quina falta de respecte als nostres difunts.
  No dimitix ningú?
  I l'alcalde? Que li pareix este desgavell? No es dona conter de que no es pot governar desde Valencia?
  Compromís s'afona.

  ResponElimina
 5. Amb lo facil que és posar una lona que ho tape i ahi ho tenen a la vista de tots.
  No entenc com poden fer-ho tan mal amb els nostres difunts.

  ResponElimina
 6. Els taüts què trauen fora no hi ha rés dins, estàn teballant per fer més níxols, i els que trauen del seu lloc tenen el consentiment corresponent i tot legal i si són molt antics els trauen i es deixen al ossari que hi ha al cementeri, informeuse abans de dir res,

  ResponElimina
 7. Si a tu t'agrada vore tauds utilitzats per difunts em pareix perfecte pero jo no vullc tauds tirats en un contenidor. Un poc més de sensibilitat amb les restes funebres.

  ResponElimina
 8. Al anonim de les 20:39. el vec molt informat pero poc sensible en lo que es tracta al treball que esta fense,no el negare que estiga que ferse aixi,pero si la poca vergonya i sensibilitat que teniu al tractaro de eixa manera,ue pensat en la sensibilitat del familiars que van a fer la visita de familiars com per example dels meus pares a un germa i tornaren conmoguts.
  com a minim una disculpa publica de eixa consejalia pel mal tracte scologic que an causat a gent major al tindre que vore uns atauds en eixes condisions.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari