Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 25 de maig de 2016

Queixa d'un veí de la platja: Les eixides a la mar sense cap manteniment


Un veí de la mar ens ha enviat estes fotografies de l'estat de les eixides a la mar dels ciutadans i la veritat és que no estan en massa bon estat. Sembla que el manteniment no ha fet acte de presència per allí en mesos i estem ja en campanya de baixar a la platja. 

Maderes desgastades pel temps, verdolagues que creixen per tot arreu, pintades i brutea en el Salvament de Socorrista, papereres desmuntades i d'altres que bloquegen l'accessibilitat, maderes alçades... I nosaltres ens preguntem, ara ja comencen a vindre a passar caps de setmana veïns d'altres ciutats a la platja, inquilins o propietaris, què pensaran ells de trobar-se amb estes imatges? Esperem que si són inquilins facen com qui no veu perquè.... i si són propietaris que no decidesquen vendre l'apartament pensant..."per la contribució que pague no em meresc esta deixadesa".
Des del Diari de Tavernes volem donar-vos les gràcies a tots els veïns que ens feu arribar les vostres preguntes, queixes i opinions. Estem a la vostra disposició al correu electrònic:

eldiaridetavernes@gmail.om


3 comentaris:

  1. Una mostra més que la platja la tenen abandonada. Després diuen que és el barri que necessita més inversions. Normal amb este pèssim manteniment.

    ResponElimina
  2. L'ajuntament de Tavernes sempre amb les persones i els turistes #AmbUnSomriure #DisfrutenLoVotado

    ResponElimina
  3. Lamentable l estat de la platja! No hi ha dret que presente este estat tan abandonat en quant d allí es recauden tants impostos.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari