Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 20 de maig de 2016

Queixa d´una turista


Una turista ens envia una queixa que diu: 

“He ido al ayuntamiento a hablar con la policía y estaba cerrado. En la ventana había un cartel con un teléfono de la Policía pero no he podido llamar porque había olvidado el móvil en el apartamento que había alquilado en la Playa. Suerte que he encontrado a una vecina muy amable que me ha indicado donde estaba el retén ya que en la puerta del Ayuntamiento no hay ningún mapa que indique como ir al retén ni en que calle está. Solo hay un nº de teléfono.”

Lal turista es pregunta: "¿Por qué está cerrado el Ayuntamiento? Deberían poner en la entrada del Ayuntamiento un plano con la ubicación del retén y la dirección en que se encuentra. No entiendo que no haya carteles en el pueblo que indiquen donde está el Ayuntamiento y el retén de la Policía. Suerte que no era una emergencia que si llega a serlo no sé que hubiera pasado”

Des del Diari de Tavernes volem donar-vos les gràcies a tots els veïns que ens feu arribar les vostres preguntes, queixes i opinions. Estem a la vostra disposició al correu electrònic:

eldiaridetavernes@gmail.com

9 comentaris:

 1. En tota la meua vida (que son molts anys) no he vist mai les portes de l'ajuntament de Tavernes de la Valldigna tancades, si la policia vol tenir el seu rete al mig del camp per mi que ho tinga però l'ajuntament ha d'estar obert per a donar informació a tota persona que ho necessite. En lloc de avançar i donar facilitats al turisme el que fan en este poble es espantar-lo, si, es una forma de que ací sols ens queden 4 de tavernes i ja no ens fa falta més. I M P R E S S I O N A N T!!

  ResponElimina
 2. Es veritat. Si no eres del poble no pots saber on està el reten. No hi ha cap cartell que ho indique i a la porta de l'ajuntament no hi ha cap plano.

  ResponElimina
 3. Si posaren al policia que fa de xofer de l'alcalde en la porta l'ajuntament no estaria tancat. L'alcalde preferix un xofer que l'arreplegue i el porte a Valencia a costa de tindre l'ajuntament tancat.

  ResponElimina
 4. Si no portava movil que havera buscat una cabina telefonica com tota la vida

  ResponElimina
 5. Tota la raó l'anonim si el alcalde no tinguera un policia/xofer no estaria tancat l'ajuntament i estalviariem molts diners.
  Este alcalde és molt senyoret amb els nostres diners.

  ResponElimina
 6. L'Ajuntament tancat? Que poca vergonya!!!
  Es veritat tambe que no hi ha cap caetell ni senyal d'on está el reten dels municipals.
  Es podran fer les coses pitjor? Ah i el xofer i el cotxe a dispossicio personal de L'Alcalde. No dien estos d'acabar en els privileges? Bib bop!!!
  #PitjorImpossible #JordiDimissio
  -Tintin-

  ResponElimina
 7. Hasta quien punt es poden tenir trancades les portes de l Ajuntament? Él poble hauria de pronunciar-se al respecte i no quedar-se impasiu davant d uns politics que están de paso en la casa del poble, no cregueu? Quan s acabe esta legislatura els Nouselles politics que entren poden decidir que es lleve el rellotge, per ejemple! Deuriem pronunciar-nos per els nostres interessos.

  ResponElimina
 8. Es de veres. He vist a un policia de Tavernes vestit de paisà arreplegant al alcalde prop de les Torres de Serrans.

  ResponElimina
 9. En les torres de Serrans, arreplegan al Alcalde, que extrany, ell no es casta, volia acabar amb els privilegis, dels seus treballadors clar, perquè lo que son els seus........, que agafe el seu cotxe com tot el mom.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari