Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 10 de maig de 2016

Setmana Ciutadana a Tavernes

Ahir es va inagurar a Tavernes la Setmana Ciutadana organitzada per l´Associació de Veïns. Durant tota la setmana es realitzaran diverses xarrades a la Casa de la Cultura i el divendres serà la cloenda.

L´encarregat d´inagurar-la va ser l´Alcalde parlant sobre l´evolució dels valors cadastrals a Tavernes i les seues conseqüències en els ingressos municipals.

 Avuí, és el torn de Juan Tormo, arquitecte municipal de Tavernes, amb una xarrada sobre el traçat de la CV-50 en la nostra localitat. 
Demà Iolanda Sánchez, coordinadora de CAVECOVA, oferirà una conferència amb el títol La mediació. Solució al conflicte. 
Dijous Ximo Mifsud del Grup Escolta Valldigna i Maria Luisa Grau de l’Associació de Veïns en parlaran de Tavernes en el record.
El divendres tindrà lloc la cloenda de la Setmana Ciutadana amb la presentació del llibre: L’Escola Unitària Mixta Borderia, per Maria Jesús Llinares i Ester Gascón, i l’exposició La microescola Borderia (1961-1971). La jornada finalitzarà amb la intervenció del vicepresident de CAVECOVA, Manuel Lubary.

L´entrada és lliure i tots els actes es celebraran en la Casa de la Cultura a les 19 hores. 


2 comentaris:

  1. Per que va l'alcalde en lloc d'un funcionari?
    Segur que ho va manipular tot i va anar a fer politica en lloc de informar.

    ResponElimina
  2. Quin poc trellat fer les reunions de barri el mateix dia i a la mateixa hora que estes reunions de la Associació de Veïns.
    Segur que el de Compromís ho fan adrede para que ningú vaja a les reunions de barrí i aixina els quatre que vajen faran el que els done la gana.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari