Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 13 de maig de 2016

Tavernes suma 72 nous aturats a la cua de l'aturTavernes compta amb 1.616 aturats segons les dades de l'ultim mes d'abril. Concretament segueix sumant aturats i en esta ocasió són 72 les persones que s'han incorporat a la cua de l'atur. Són dades molt negatives. Mentre, el Govern de Compromís segueix sense fer cap política de creació de llocs de treball a la ciutat. Ni el recolçament amb beques. Cap iniciativa que frene la pujada d'aturats. Els menors de 25 anys sense treball ja arriben a les 170 persones, un 6,25% més. Els majors de 45 anys sumen 22 persones més a la llista de l'atur (+3,22%). 

Per sectors serveis i industria són els que més aturats incrementen en un 56% i 12% respectivament.


4 comentaris:

 1. Que no sabeu que han acabat molts cullidors de cullir?

  ResponElimina
 2. 10-4-2-1 Disfruten lo votado....

  ResponElimina
 3. Però què esperaveu? No digueren res al seu programa electoral de crear llocs dd treball i la gent els ha votat. No sorpren que cada volta hi haja més atur...de fet, al seu programa Compromís no prometia res!pa que?!

  ResponElimina
 4. Si es fixeu ... el sector que més ha pujat és el de SERVEIS. Per al primer anònim: estan inclosos en eixe sector els cullidors?. És més, el sector de l'agricultura ha baixat l'atur. Crec que els cullidors vindran en el pròxim mes.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari