Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 5 de maig de 2016

VIST A LA PREMSA: "La polémica gasolinera de Tavernes cumple los requisitos para poder abrir"

Imatge d'on anirà la gasolinera a Tavernes. Levante-EMV
Segons poguèrem llegir l'altre dia a la premsa, al Levante-EMV, "la polèmica gasolinera ‘low cost’ de Tavernes ja compta amb la llicència ambiental, pas previ a la concessió del permís de demolició de l’edifici i posterior obra. 

"La concessió de la llicència es supedita al compromís per part de l’empresa a resoldre el problema del tràfic, que segons un informe elaborat per la Policia Local, podria generar la presència d’este negoci a l’eixida de la localitat. Este document considera que la presència de la gasolinera en un punt on ja de per sí, genera importants quantitats de vehicles poden ocasionar més retencions".



3 comentaris:

 1. El gabinet de premsa de compromís no ha informat res de este tema que tant preocupa a alguns veins i veines.

  ResponSuprimeix
 2. El gabinet de premsa no informa de res que interese als veins pero si es trasparent quant li convé a Compromis.
  Es concedix llicencia desoint un informe de la Policia Local?
  No se on pot arribar el cinisme, o tal vegada altres interesos, del govern del Sr Juan qui en una reunio que va tindre en els veins on va dir que no li agradava? Si no li agrada i te informes en contra, algú podría explicarme per que es dona llum verda?.
  No m'agrada gens que l'alcalde del meu poble es pase pel forro al descontent dels veins i el treball professional de la policia local? Ahi ho deixe.

  ResponSuprimeix
 3. Totalmente d acordó en l anónimo de les 8:40, no s informa de res que interese als veins, fan el que es pareix sense comptar amb ningu ni molt menys els informes dels professionals.

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari