Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 5 de maig de 2016

VIST A LA PREMSA: "La polémica gasolinera de Tavernes cumple los requisitos para poder abrir"

Imatge d'on anirà la gasolinera a Tavernes. Levante-EMV
Segons poguèrem llegir l'altre dia a la premsa, al Levante-EMV, "la polèmica gasolinera ‘low cost’ de Tavernes ja compta amb la llicència ambiental, pas previ a la concessió del permís de demolició de l’edifici i posterior obra. 

"La concessió de la llicència es supedita al compromís per part de l’empresa a resoldre el problema del tràfic, que segons un informe elaborat per la Policia Local, podria generar la presència d’este negoci a l’eixida de la localitat. Este document considera que la presència de la gasolinera en un punt on ja de per sí, genera importants quantitats de vehicles poden ocasionar més retencions".3 comentaris:

 1. El gabinet de premsa de compromís no ha informat res de este tema que tant preocupa a alguns veins i veines.

  ResponElimina
 2. El gabinet de premsa no informa de res que interese als veins pero si es trasparent quant li convé a Compromis.
  Es concedix llicencia desoint un informe de la Policia Local?
  No se on pot arribar el cinisme, o tal vegada altres interesos, del govern del Sr Juan qui en una reunio que va tindre en els veins on va dir que no li agradava? Si no li agrada i te informes en contra, algú podría explicarme per que es dona llum verda?.
  No m'agrada gens que l'alcalde del meu poble es pase pel forro al descontent dels veins i el treball professional de la policia local? Ahi ho deixe.

  ResponElimina
 3. Totalmente d acordó en l anónimo de les 8:40, no s informa de res que interese als veins, fan el que es pareix sense comptar amb ningu ni molt menys els informes dels professionals.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari