Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 12 de maig de 2016

Vist a la premsa. L´Ajuntament de Tavernes retira els taüts del contenidor

Recordeu aquesta notícia que vam publicar dilluns passat???


Doncs sí! El Diari de Tavernes va ser el primer en informar del que estava passant al cementeri. I gràcies a aquesta denúncia s´ha mobilitzat la premsa i hem pogut veure que el govern de compromís ha reaccionat! Gràcies a tots els que ens envieu les vostres queixes i sugerències i a tots els que ens llegiu i compartiu. 

A la premsa, la notícia deia així:

"L'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha procedit a la retirada dels taüts que estaven dipositats en un contenidor a pocs metres de l'entrada principal del cementiri valler després de l'alarma social. Bé és cert que els operaris han llançat en aquest recinte nous taüts, però totalment desmuntats per tal que no ocasionara tanta impressió als visitants.

LAS PROVINCIAS va denunciar ahir el que molts veïns consideraven una falta de sensibilitat davant la memòria dels difunts. De fet feia diversos dies que els fèretres s'estaven amuntegant d'aquesta manera tan descurada davant els ulls de qualsevol veí que passara pel cementiri.

Des del Consistori Municipal van explicar que es tracta de caixes fúnebres que han estat retirades dels nínxols. Així mateix, subratllaren que aquests procedeixen d'enterraments en els quals els familiars han donat autorització perquè es retiraren aquests per tal d'alliberar espai en els nínxols i poder dipositar les restes d'un familiar mort recentment.
És habitual en nínxols ja ocupats agrupar les restes òssies de familiars que porten més temps morts en unes caixes més petites per guanyar espai."

Font: diari las provincias

1 comentari:

Escriu el teu comentari