Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 18 de maig de 2016

Vist a la premsa: Simeón Sansaloni, rep el premi de AEVAV a una trajectòria de més de 40 anys en el sector turístic


Fa unes setmanes l'agència de viatges de la Safor, Viatges Simeón, va estar d'enhorabona. El seu fundador, Simeón Sansaloni, va rebre el premi a més de 25 anys de trajectòria per part de AEVAV (Associació Empresarial Valenciana d'Agències de Viatges). L'acte, que va tenir lloc a Orpesa (Castelló), a l'Hotel Jardins de Bellver, va comptar amb la participació de més de 50 agències de viatges.

El premi se li va atorgar a l'empresari valencià pels seus més de 40 anys en el sector de les agències de viatges. En l'actualitat, són els seus fills, Simeón i Amparo Sansaloni, els que porten les regnes de l'agència valenciana que ja ha consolidat el seu relleu generacional.

Viatges Simeón és una agència de viatges de la Safor que ha sabut adaptar-se als nous temps. En l'actualitat compta amb dues oficines, una a Tavernes de la Valldiga i una altra a Oliva, des d'on ofereix els seus serveis a particulars i més de 150 empreses. Concretament, un dels serveis en què s'ha especialitzat Viatges Simeón ha estat el de viatges a fires i congressos. Moltes de les principals empreses valencianes compten amb Viatges Simeón per gestionar els seus viatges de negocis.

Una de les fires en les quals ha destacat i destaca la gestió d'agència de la Safor és el certamen hortofructícola internacional de Berlín, Fruit Logística. L'agència de viatges valenciana ha aconseguit portar a més de 500 empresaris del sector agroalimentari a aquesta cita ineludible del sector.

A més, Viatges Simeó ha confiat molt la seva estratègia de negoci en el seu equip de professionals, principalment format per dones. La formació i experiència en aquest sector és fonamental perquè les empreses clients de Viatges Simeó seguesquen confiant en la signatura valenciana per organitzar els seus viatges de negocis amb total tranquil·litat.

Font: Diari Las Provincias2 comentaris:

  1. Enhorabona!!! Sempre es una bona noticia que una empresa del poble tinga un reconiximent a una llarga trajectoria. Ojala en foren mes.
    Anim i a deguir avant!!!

    ResponElimina

Escriu el teu comentari