Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 10 de juny de 2016

Estopa és el grup preferit!Estopa és el grup favorit, la majoria dels nostres seguidors el prefereixen perquè vinga estes festes  a Tavernes.

La nostra pregunta "Qui prefereixes que vinga a festes de Tavernes?" s'ha fet viral. Ha passat per multitud de grups de WhatsApp. S'ha compartit en Facebook. Hem rebut més de 4.000 vots en només 36 hores i el resultat final ha estat el següent:

1. Estopa 19%
2. Melendi 13,3%
3. La Raíz 11,9%
4. Malú 10%
5. Pablo Alboran 8,9%

Ara només ens falta saber si el govern de Compromís festes també vol que vinga Estopa estes festes o si ens porta a un dels grups que vénen un any si i l'altre també.

Estem molt contents de la feina que hem fet i molt orgullosos de la gran participació dels nostres veïns i veïnes. Esperem que l'Ajuntament tinga en compte esta consulta. 

Hem entrat en la web de estopa www.estopa.com i hem comprobat que no tenen cap concert en els dies de festes del poble. A vore si l'ajuntament pot aconseguir que vinguen estes feste a Tavernes.

Gràcies a tots i a totes per participar i moltes gràcies.

L'equip del Diari de Tavernes.

5 comentaris:

 1. Ja era hora que l'ajuntament porte a algú bo a festes. Estic farta de Gosses Sordes, Obrint Pas, El Botifarra,... i tots eixos que venen sempre. No estàn mal però es fan cansinos.

  ResponElimina
 2. Una enquesta molt vinculant i molt ben controlada, sense permetre duplicitats, sols majors de 16 o 18 anys, empadronats a Tavernes, amb criteris musicals molt clars, amb preus per dur als grups... Si esteu contents de la feina feta m'alegre molt!

  ResponElimina
 3. Esta clar que la gent del poble vol grups bons, grups normals. No vol grups del Festivern o del Iboga.
  A vore si miren per als del poble en lloc de portar grups per als de fora.
  Els de fora venen al poble i mentres els del poble han d'anar al Medusa de Cullera

  ResponElimina
 4. Ja era hora que portaren un bon grup a festes.

  ResponElimina
 5. M'agrada Estopa, segur que serà un gran concert

  ResponElimina

Escriu el teu comentari