Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 2 de juny de 2016

Les ratlles pintades per l'empresa contractada per l'Ajuntament estan OK

I no és broma. Així ho diu l’empresa AETEC SA, dedicada exclusivament al control de qualitat de senyalització horitzontal, que ha certificat que les marques viàries i els passos de vianants de Tavernes estan dins les exigències de la norma aplicada a carreteres segons diu l'Ajuntament a la seva pàgina web:


La pintura d'estes ratlles ens costaran uns 120.000 €. Ací teniu uns exemples de les ratlles pintades per l'empresa de fora llogada per Compromís. Vostes diràn si estàn be o mal pintades:


1 comentari:

  1. Ja estic fart de llegir idiotaes de la pintura....Jo soc pintor del poble i he vist treballar als que estan pintant els carrers i no ho fan malament, li posen una pols que fa que aquesta no s'esvare i així s'eviten accidents sobre tot de moto i al caminar, (mes encara si està banyat). Que pasa que aquesta al ser rugosa s'embruta més. ¿Que voleu passos de cebra segurs o bonics? El que si que passa és que he vist gent incívica que els lleva les senyals i passa amb el cotxe acabat de pintar xafant el que s'acaba de pintar, amb el que passa despues, que aquestos es veuen bruts enseguida...., els increpa per que tallen un carrer 1 o 2 hores.... Jo també soc un treballador i no m'aradaria que em xafaren la feina feta fa 5 minuts ... a vosaltres si?
    Per cert a les fotos poseu carrers que encara no han pintat (almenys un), que jo visc prop i ho se. No conteu mentides i respecteu la feina dels treballadors.
    Ademés si es fan proves per una empresa especialitzada i diu que està be, que voleu mes?
    Espere recapaciteu.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari