Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 30 de juny de 2016

NP GMV: Els membres del voluntariat ambiental GMValldigna participen en l'extinció de l'incendi de la Barraca d'Aigües Vives
Els membres del Voluntariat Ambiental del GMValldigna, el passat 20 de juny estigueren fent vigilància a l'incendi de la Barraca d’Aigües Vives. Els voluntaris, acompanyats de membres de Protecció Civil de Tavernes de la Valldigna, van haver d'actuar en un brot d'incendi que va ser apagat de seguida.

Enguany encara no han eixit les ajudes del Voluntariat Ambiental de Prevenció d'Incendis Forestals a la Comunitat Valenciana. La Conselleria, a pesar dels bons resultats d'anys anteriors, no ha tret les ajudes. Els resultats foren positius, ja que s’havien reduït considerablement els incendis així com les hectàrees cremades.

Des del GMValldigna estem disposats a realitzar dins de les nostres possibilitats les tasques de Voluntariat Ambiental a tota la Valldigna, tal com hem estat fent des de 2008. Per això, necessitem comptar amb les ajudes i la col·laboració de la Mancomunitat de la Valldigna, així com dels ajuntaments de la comarca. Amb l’esforç de tots podem conservar les nostres muntanyes. Des d'esta entitat al servei dels Valldignencs, pretenem aconseguir millorar o mantenir els resultats dels últims anys.

2 comentaris:

  1. Gran tasca i professionalitat. Moltes gràcies.

    ResponElimina
  2. Necessitem gent com vosaltres a Tavernes, continueu així, gràcies.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari