Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 17 de juny de 2016

Queixa d'una veïna de la platja: S'obri la temporada a la platja i la gespa sembla la selva monsònica

Fins brossa que s'ha quedat seca.
La selva monsònica o la platja de la Goleta de Tavernes? Eixa pregunta es fa la veïna que ens fa arribar estes fotografíes. Com pot ser que el Govern de Compromís de Jordi Juan permeta estes imatges? Són en 'positiu', que no s'ofenga el nostre alcalde, però ens les ha enviat una veïna farta de pagar impostos i de gaudir d'estes vistes. Espera que amb estes fotografies canvie la imatge d'esta zona de la platja, com moltes altres que reflecteixen l'estat d'abandó de la platja i del poble. 
No deuríem ni traure estes imatges perquè el manteniment a estes altures d'any, quasi la segona quinzena de juny, amb un increment notable de residents a la platja, no deurien existir.' 


De platja accessible a platja inaccessible

I què dir del barranc que hi ha per tocar l'aigua del mar a esta zona de la Goleta? Més que una platja sembla un balcó al mar. Els senyors de Compromís no van a la mar tampoc o què passa??? El que resulta més indignant és que hagen obert esta platja, que és l'accessible de Tavernes, amb estes dificultats per l'accessibilitat. Persones majors o amb dificultats de mobilitat no poden accedir a la mar, per descomptat.

Platja accessible. Entrada.

La vorera està baix d'un barranc, i esta és la platja accessible de Tavernes?.

3 comentaris:

  1. A mi hem dona l'impresió que la regiduría de turismo de tavernes NO ESTA FUNCIONANT, si ben cert es que alguns mitjans de comunicación han fet reso de les activitats que san preparat desde la REGIDURIA D'ESPORTA i de SERVEIS SOCIALS, encara estem a l'espera que desde la REGIDURIA DE TURISME es facilite als TURISTES una relació de les activitats preparades a la platja de TAVERNES durant el proper mes de JULIOL 2016. Si observem a la web municipal l'any passat les activitats de JULIOL foren publicades a la web municipal un avanç de les mateixes durante el mes D'ABRIL 2015. IGUAL ES QUE ELS POLITICS ESTAN DESTINANTS A FER CAMPANYA POLITICA DESCUIDANT LES SEUES FUNCIONS PER LES CUALS COBREN MES A MES......., ALGU ENS HO POT EXPLICAR? A data d'avui encara no sabem NI SI EL CINEMA OLIMPO oferira el servici a la platja de TAVERNES, corren rumors de que no, PERO QUIN SERA EL RESULTAT FINAL. INFORMACIO CERO per part de l'AJUNTAMENT.

    ResponElimina
  2. La platja està més abandonada que el poble.

    ResponElimina
  3. Tranquil, la brossa d'hivern es mor a l'estiu i la d'estiu a l'hivern

    ResponElimina

Escriu el teu comentari