Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 30 de juny de 2016

Qui controla els que aparquen més de 30 minuts a la zona verda

La iniciativa podria ser bona si algú controlara que no s'aparcara més de 30 minuts en esta zona. La iniciativa podria ser bona si la Policia multara a qui aparcara més de 30 minuts en esta zona. Però no ho fan.

Ningú controla. La Policia no ho controla. Els de l'Ajuntament no ho controlen. Els de Compromís no el controlen. Ningú controla el temps que s'aparca a la zona verda.

És una zona verda d'aparcament, gratuïta i limitada a 30 minuts, que permet als conductors deixar el cotxe per a comprar o fer gestions personals a la Plaça Major.

L'Ajuntament es limita a demanar als veïns de Tavernes i els visitants que col·laboren perquè aquest servei siga eficient. Però ningú multa ni controla que s'aparque menys de 30 minuts.

La Regidoria de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Tavernes, dirigida per Llum Sansaloni de Compromís, torna a ficar la pota. Torna a crear polèmica inventant un una zona d'aparcament limitada a 30 minuts al centre de la ciutat, al costat de la plaça Major que ningú controla. Una zona en la qual qualsevol aparca el temps que li dóna la gana sense que ningú puga multar perquè ningú controla el temps que està aparcat.

És el que té el govern de Compromís, que cada dia té menys credibilitat i que cada dia que passa perd més vots.

5 comentaris:

 1. està inclòs en alguna ordenança esta zona verda?

  ResponElimina
 2. Això, això: més instàncies controladores, per favor. Cap confiança en l'autonomia ciutadana.

  ResponElimina
 3. Ningú controla? Entonces es pot aparcar tot el dia i no multen.

  ResponElimina
 4. La pregunta que demostra la vostra demagogia: Quí controla que en les zones de carrega i descarrega que ningú no estiga aparcat més de 10 minuts? (Ja van 3 intents de fer aquest comentari, correctes en forma i fons, i els 2 primers sense publicar... No vos atreviu?)

  ResponElimina

Escriu el teu comentari