Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 23 de juliol de 2016

Compromís aprova amb un somriure i en solitari pujar-nos la contribució un 8%


Els veïns de Tavernes sofriran una nova pujada de l'IBI gràcies al Govern de Compromís. Pagar la contribució a Tavernes des de que està el Govern de Compromís no lluïx gens ni mica, però per als governants de Compromís encara no hem pagat prou. "Sols és una pujada mitja de 25 euros", recordava ahir el tinent d'Alcalde i alliberat per Compromís, Perfecto Benavent. Sols! diu. Clar, ell no pateix l'atur ni li resulta difícil arribar a final de mes com a tantes famílies de Tavernes.

Ahir va ser #elmoment de que Compromís de nou fera valdre la seua majoria absoluta per plantar una nova pujada de la contribució als veïns i quedar-se tant amples, sense a penes sudar ni preocupar-se pel que va a representar eixa pujada per les cada vegada menys famílies que queden a Tavernes amb tots els membres amb llocs de treball.  Així és com Compromís salva persones:

1.- pujant la contribució
2.- sense fer cap política d'ocupació
3.- donant a empreses forànees la faena
4.- mantenint brut el poble

 #éselmoment de fer les coses #ambunsomriure!

Entenem que com l'alcalde Jordi Juan no paga els impostos a Tavernes ni viu al nostre municipi no li coste prendre eixa decisió. I sembla que a la resta de membres de Compromís al Govern tampoc els importa deixar els veïns en menys poder adquisitiu per pagar en un poble que Compromís està deixant cada vegada en menys.


6 comentaris:

 1. Pa que puja l'IBI l'alcalde? Pa mantindre el xofer i el cotxe que l'arreplega i el torna a Valencia? Pa mantindre els enxufats? Pa pagar productivitat als amics? Pa cobrar ell i els de Compromís bons jornals?
  Que poca vergonya que te Jordi.
  Vayase señor Alcalde. Vayase ya.

  ResponSuprimeix
 2. La pujada de la contribució que aplica en solitari, en valentia i en un somriure no te cap judtificació. No hi ha cap servici public destinat als ciutatans que ho justifique. Poble brut i descuidat, tres municipals per al poble i platja, horta no cal parlar....
  Sols millora la productivitat dels seus, pagar caps de premsa i enxufats que van i tornen a valencia tantes vegades li rote al sr alcalde. Nomes per aixo compromis ja justifica la pujada.
  #Pitjorimpossible
  #Jordidimissio

  -Tintin-

  ResponSuprimeix
 3. Segun el informe de la Interventora, funcionaria y por tanto objetiva, así y todo aún no habran bastantes ingresos para cubrir los gastos municipales : A partir de ahí, cada uno que deduzca si la subida es caprichosa o por necesidad.
  A ver si sois objetivos y publicáis este comentario.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. La diferencia és que en una rebaixa del coeficient els veins paguem menys contribucio per a gens de millores i amb la pujada al 0.53 ens acaben dofegar, i de nou, per res. No sabem en què van a gastar eixos ingresos. Per ara són per mantindre personal de confiança, xofer, cotxe oficial, escolta i altres caprixos inncesesaris dels de Compromís

   Suprimeix
 4. Ehh tu, que eixa foto no es vostra és de la Cotorra i no digueu d'on l'heu treta ni si teniu permís, i això es una cosa molt lletja.
  Va home va, poseu baix: "Foto que hem pres de la Cotorra. Els donem les gràcies".

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. És de la pàgina web de Compromís, perdone. Però sembla, com es veu, que el seu autor és el mateix.Gràcies per constatar que el blog amb nom de pardal, llunt de ser objectiu, és la veu de Compromís i no un blog independent com intenta disfresar-se

   Suprimeix

Escriu el teu comentari