Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 20 de juliol de 2016

Compromís habilita un nou aparcament a la platja amb dos mesos de retard


Compromís s'alegra per aconseguir obrir un nou pàrquing a la platja quan ja fa gairebé dos mesos que ha començat la temporada estiuenca? Per  què ha tardat tant? Perquè no es va habilitar en maig?
Compromís torna a fer els deures fora de termini. Torna a demostrar la seva falta de previsió. Este pàrquing tenia d'estar obert a principis de juny i els de Compromís ho han obert a finals de juliol.
Les demandes i pressions veïnals i la pregunta de Salvador Sansaloni, regidor del PP, han fet que el govern de Compromís es posés les piles i obriga ja aquest aparcament de 3.000 metres quadrats que tindrà accés pel carrer Illes Balears, al costat del Restaurant Calipso.
Este estiu hem vist com el govern de Compromís no ha renovat el lloguer dels dos grans aparcaments situats a l'entrada de la platja pel que aquest nou aparcament, obert amb gairebé dos mesos de retard, alleujarà la greu falta d'aparcament de la platja generada per la falta de gestió i previsió de Compromís.
Els veins de Tavernes pagarem el cost de llogar i habilitar aquest pàrquing però només el farem servir la meitat de l'estiu.
Un altre exemple de la falta de previsió de Compromís que es suma al cas de Platja de la Goleta. En tots dos casos hem vist màquines contractades per l'Ajuntament treballant i molestant en ple mes de juliol quan haurien haver-ho fet abans de juny.

10 comentaris:

 1. aparcar en la platja es un horror. cada dia ni han mes coches i aso es un calvari. en ma casa tenim un coche pero en moltes cases tenen mes de uno. el ajuntament deuria de previndre antes del estiu aso

  ResponSuprimeix
 2. Fan el mateix gasto pero 2 mesos tard i despres de les critiques dels veïns.

  ResponSuprimeix
 3. Una vegada mes l'ajuntament arriba tard a buscar sol.lucions al problema que tots els anys es el mateix. La falta de previsio es evident i en la platja eixe retard es mes patent i irreversible.
  Lamentable. Una gestio nefasta.

  ResponSuprimeix
 4. Aixó es falta de previsió i de poc interés per part del govern municipal, a l'any que que passarà com el de l'entrada, el tancaran.

  ResponSuprimeix
 5. La pregunta del mil-lio,de qui son algunes parcel-les?.

  Adivineu,adivineu

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Encen la llum i no mon fases patir. Digues de qui son.

   Suprimeix
  2. Han sigut cedides, cap cost excepte l'adequació com a parking

   Suprimeix
  3. Encen la llum i sigues un bon conductor i sabrem qui son els propietaris.

   Suprimeix
 6. Que ha costat arreglar eixes terres?

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari