Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 19 de juliol de 2016

El regidor de Wifilinks que no diu que treballa a Wifilinks en els documents oficials


L'altre dia veiérem este anunci del BOP (Butlletí Oficial de la Província de Valencia) i ens preguntem del perquè d'esta errada, precisament perquè el Govern nacionalista de Compromís permet tan poca transparència en el Regidor de Transparència, justament!! Canvis en la declaració d'activitats set mesos més tard!!

Per si no es llig bé, el BOP publica l'anunci:

On diu: Enrique Chofre- Regidor (BOP 214, de 6 de novembre de 2015)

Ha de dir: Enrique Chofre - Regidor i Administrador Únic en l'empresa Ser. Protec. Gest. Int. (O el que és el mateix: Servicios de Protección Gestión Integral). (8 de juny de 2016)

Però, a més a més, trobem a faltar en esta informació altra data important. El regidor de Transparència Enrique Chofre va admetre en un plenari que treballava en Wifilinks. I eixa informació no la trobem per cap lloc. On està la transparència d'este Govern?. Sembla que tal volta és millor amagar i mentir en informacions oficials que reconéixer la veritat, tal com reconegué en un plenari.

3 comentaris:

 1. Això pot ser delicte.
  I Chofre és el responsabke de transparencia? Si ell és el que més amaga coses i mes xanxullos fa!!

  ResponSuprimeix
 2. no diu que treballa en wifilinks a l'octubre del 2015 ni en la modificació de juny d'enguany. Ara també dirà que tarda uns mesos en fer-se efectiva ? ara que és el que val? la escritura també?.

  ResponSuprimeix
 3. Em recorda a "Es el vecino el que elige el alcalde y es el alcalde el que quiere que sean los vecinos el alcalde". En el PP feu del mediocrisme la tónica general de este pais. Que vergonya doneu.

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari