Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 28 de juliol de 2016

Enviar queixes a El Diari de Tavernes funciona!!


Publicar queixes a El Diari de Tavernes surgeix efecte. L'altre dia vam veure com la queixa del Veí del Cantalot ha arribat al Govern de Compromís i a FCC, per extensió. Si veiem a la foto estan llevant el gat, ja en descomposició, que estava a la via pública.

Donem les gràcies als veïns i veïnes que ens envieu fotografies i textos en l'afany de millorar l'habitabilitat d'este poble. Han passat tres dies, però com vegeu, enviar-ho a El Diari de Taverenes és fructífer. Recordeu que podeu enviar les vostres aportacions a eldiaridetavernes@gmail.comGat en descomposició.

3 comentaris:

 1. Pobre gat estava ja sec de tants dies que FCC no habia netejat el carrer.
  Si no fora per les queixes dels veins el poble estaria molt més brut que ja està i això que l'encarregat de FCC és una persona de confiança de Compromís.
  Ningun funcionari controla als de FCC?
  Tindrien que sancionar ja a esta empresa per no fer be la seua faena i canviar al encarregat a vore si millora el servici.
  Cap dimissió?

  ResponSuprimeix
 2. Es una empres privada, per tant soberana per decidir com vol fer la feina. Altra cosa es lo mal que estant fent- ho desde que esta el yau. Ara com a segon surcusal de compromosos, si que ho fan be si....

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari