Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 22 de juliol de 2016

És el PP el partit més votat a Tavernes?

Fa un mes des que es van celebrar les últimes eleccions generals a Espanya. El PP va ser el partit més votat i va obtenir 137 escons seguit del PSOE amb 85 escons, UNIDOS PODEMOS 71 escons i CIUDADANOS 32 escons.

El resultat a Tavernes va ser coalició PODEMOS-COMPROMÍS-EUPV 3.604 vots, PP 3.145 vots, PSOE 1.605 vots i CIUDADANOS 1.071 vots.

El Partit Popular va ser el partit més votat a Tavernes i només va ser superat per la Coalició dels partits PODEMOS-COMPROMÍS-EUPV. No sabem quants vots hagueren obtés PODEMOS, COMPROMÍS i EUPV si no s'hagueren presentat en coalició però pareix clar que, a la vista dels resultats obtinguts en anteriors eleccions, tots els partits de la Coalició hagueren obtés menys vots que el PP.

Sabem que les eleccions generals no són el mateix que les eleccions locals. Sabem que els veïns i les veïnes no voten el mateix en les eleccions generals que en les eleccions locals però si traduïm el resultat de les últimes eleccions a nivell municipal veuríem que la Coalició PODEMOS-COMPROMÍS-EUPV tindria 6 regidors, el PP tindria 6 regidors, el PSOE 1.605 tindria 3 regidors i CIUTADANS tendria 2 regidors.

No són eleccions locals però .... Que passaria si CIUTADANS es presentara a Tavernes? Que passaria si PODEM es presentara en solitari a Tavernes?Repetiria COMPROMÍS la majoria absoluta si es presentara en solitari? Estem davant d'un sol pas del PP a Compromís a Tavernes?

Sabem que només són hipòtesis però ests resultats ens han de fer reflexionar .... i nosaltres ho hem fet en esta nota.


4 comentaris:

 1. Si. El PP va ser el partit més votat. Podemos-compromís-EUPV era una coalició que ja s'ha desfet.

  ResponSuprimeix
 2. Sorpaso del PP a Tavernes

  ResponSuprimeix
 3. Quién tiene hambre sueña con bollos. Pués eso.

  ResponSuprimeix
 4. Que poc li ha durat la alegria a Compromís

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari