Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 21 de juliol de 2016

I el mig any faller a la platja?

Hem pegat una ullada a les reds socials i hem vist que molts de vosaltres esteu compartint records amb imatges del mig any faller. 

Des del Diari de Tavernes ens preguntem per què enguany s'ha canviat la data de celebració i no s'ha fet en estiu com sempre. Creguem que era un bon esdeveniment per fomentar el turisme a la platja perquè els seus visitants coneguen la nostra cultura i tradicions.

De qui ha estat la decisió de celebrar-ho en octubre i no en estiu?  De l'Ajuntament? De les falles? Algú ens ho podria dir? Cregueu que és per falta de recolçament de l'Ajuntament a les falles? Esperem ens tragueu de dubtes... Gràcies!

13 comentaris:

 1. Pues és una llàstima perque ens ho passàvem superbé al passacarrer

  ResponSuprimeix
 2. Un dia de estiu que totes les falles estaen juntes i amb germanor. En hivern no magra perque han massa actes en cada falla.

  ResponSuprimeix
 3. Altre costum que es carrega Compromís

  ResponSuprimeix
 4. No sa fet com sempre? Sempre es una paraula que abarca molt de temps, i la pedonteria festera dels fallers a l'estiu no és, ni de lluny, algo que sa fet de "sempre"... No manipuleu per a buscar vots.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Pues jo ho recorde desde fa més de deu anys, uns anys amb falla, altres amb carrossa o de passacarrer. A mi m'agradava l'ambient faller a la platja.

   Suprimeix
 5. Millor, els falleros sempre donant murga. Al final estan tot l'any fent festes

  ResponSuprimeix
 6. La fruta d'estiu a l'estiu

  ResponSuprimeix
 7. Entonces no veremos este año la fiesta fallera en la playa. A mi familia y a mi nos gusta verla. Somos de Madrid y no podemos venir en marzo a las Fallas.

  ResponSuprimeix
 8. Ni es feia al mig any, ja que seria cap al 19 de setembre, ni s'ha fet sempre, ni ha promogut mai cap tipus de turisme addicional, ja que per sort o desgràcia el turisme de Tavernes és del mateix poble, de La Ribera Alta, on tenen més falles que ací, de València o algun madrileny a qui li molestava més que altra cosa. A més ho muntaven les mateixes falles locals. Crec q encertat haver-ho llevat. I sóc faller des de l'any 83. Salutacions.

  ResponSuprimeix
 9. Com digueu que conegen la nostra cultura a esta platja que tot li molesta,;sino recorde mal un any ens van tirar ous per favor sino volen res, volen relax

  ResponSuprimeix
 10. DIARI DE LA VALLDIGNA pareixeu .... o sel feu

  ResponSuprimeix
 11. Compromís també ha llevat esta festa.
  Al final nomes quedara el Festivern i el Iboga.

  ResponSuprimeix
 12. Aquesta ha estat una decisió de la FDF per poder ajuntuntar el concurs de paelles i mig any faller i poder rascar un poc més de l'ajuntament que per a estiu no te ni un clau. i en octubre ho "cola" com a celebració del dia de la comunitat Valenciana

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari