Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 18 de juliol de 2016

Jordi Juan no és un 'jornaler' de la política?

En abril del 2011, abans de ser alcalde, entrevistaren a Jordi Juan i va dir “jo vull deixar clar que no sóc un polític que vulga viure de la política. Ni ara visc de la política ni vull viure de la política.”


En canvi, a juliol del 2016 Jordi Juan és alcalde de Tavernes, diputat a les Corts Valencianes, cobrant per una part i per l’altra, i no viu de ser professor.

Recentment hem conegut que l’alcalde ha eliminat atribucions a alguns dels seus regidors i se les ha assignat a ell mateix. Actualment Jordi Juan cobra mensualment de l’Ajuntament:

100 € /comissió x 4 comissions = 400 €
200 € per la junta de portaveus
230 € per el plenari
200 € per la junta de govern
En total 1.030 € només de l’ajuntament.

Com hem dit abans Jordi Juan també és diputat a les Corts Valencianes i és d’allí d’on cobra la seua nòmina que no sabem exacta, doncs no l’ha publicada. Aixina i tot, si consulteu la taula de retribucions de les Corts Valencianes, disponible a la seua web, podreu fer-se una idea de quin import és la seua nòmina. De segur que estarà al voltant dels 3.000 €.

Per tant si sumem els 1.030 € de l’Ajuntament i els 3.000 € de les Corts estaríem parlant de més de 4.000 € mensuals. No està gens malament malgrat no ser un jornaler de la política, veritat? Perquè no publica ara la seua nòmina? Cobrarà per desplaçar-se a València quan sabem que viu i paga els impostos a la capital?

6 comentaris:

 1. Jordi es un profesional de la política. A entrat pa viure de ella.

  ResponSuprimeix
 2. En la taula de retribucions diu:
  - Assignació reglamentària: 2.360,57 €
  - Per cada comissió (president, vicepresident o secretari): 584,51 €. Jordi Juan és vicepresident en la Comissió especial d'estudi respecte a la possibilitat d'una àmplia reforma de l'Estatut d'autonomia de la Comunitat Valenciana.

  És a dir: 2.945,08 €

  I després trobem que tenim complements, que probablement puga cobrar com:
  - Indemnització per residència eventual: 2.307,68 €.
  - Indemnització exercici de la funció entre 10 km i 100 km: 588,35 €

  Quin dels dos complements cobrarà? Mmmmm van quadrant-me les coses.

  Si cobra el primer estariem parlant de un total de 5.252,76 € mensuals de les corts. Més els 1.030 € de l'ajuntament. Un total de 6.282,76 €.

  Si cobra el segon estariem parlant de un total de 3.533,43 € mensual de les corts. Més els 1.030 € de l'ajuntament. Un total de 4.563,43 €.

  No està gens malament malgrat no ser un jornaler de la política.

  ResponSuprimeix
 3. El govern del Sr.Juan aposta per el poligons industrials?
  Acostarem la Estácio?
  No viure de la política?
  Serem un govern per a tots?
  Cuidarem la platja?
  No vaig a continuar...
  De pena

  ResponSuprimeix
 4. Cobra tot això i a mes a mes te un cotxe municipal i un conductor per a ell per portar-lo a València tots els díes i on siga menester.
  No es un jornaler. Un jornaler no cobrar eixes cantitats. Es un vividor de la política que cobra molts diners damunt utilitza serveis municipals per al seu servici particular.

  ResponSuprimeix
 5. Exacte. Un vividor és el nom correcte.

  ResponSuprimeix
 6. Utilitza recursos publics per a que li troben la gosa, utilitza recursos publics per a que el porten al poble en cotxe i xofer,... i aixó no és étic.

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari