Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 13 de juliol de 2016

L'atur a Tavernes és preocupant

L’atur torna a pujar a Tavernes per sisé mes consecutiu.
Mentre a l’estat espanyol les dades sobre l’atur van millorant, a Tavernes no podem dir el mateix. 
Per sisé mes consecutiu l’atur al nostre municipi segueix creixent i ja són 1.687 les persones desocupades en la nostra població. Una dada molt preocupant.


10 comentaris:

 1. A Tavernes no hi ha política de ocupació. Només hi ha ocupació per a 4 del Compromís-Podemos.

  ResponSuprimeix
 2. Ocupaciò??? El primer que ha fugit de Tavernes és l'alcalde que ha anat a viure i treballar a Valencia.

  ResponSuprimeix
 3. Exacte, anònim de les 11:13 aixina és.

  ResponSuprimeix
 4. L'atur pujant a Tavernes mentre l'Ajuntament no fa cap política per fomentar l'ocupació i damunt van rebutjant subvencions com les de la pobrea energética. Incomprensible.

  ResponSuprimeix
 5. L'alcalde jo el veig en tots els actes i llocs de Tavernes, cosa que no passa amb els vostres regidors, missings amb quasi tot, fins i tot en anar a l'Ajuntament a fer la seua faena.
  L'alcalde viu i treballa a Tavernes.
  Sí, ja ho sé. No es publicarà.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Què què??!!L'alcalde viu a Tavernes???? No em faces riure !!si no està empadronat ací!!on va votar estes últimes eleccions?on estava empadronat??L'alcalde és l'alcalde. El que ha triat la gent per governar, per anar als actes institucionals. Es qui representa el poble. Aixina i tot falta a mooooolts actes institucionals i d'agrupacions, cosa que quan governaven altres no passava mai, salvo casos de força major. Quan Compromís estava a l'oposició no se li veia en cap acte ni per espillera. I ara el que ha de donar la cara és Compromís i ho fa poc i malament. Ara sempre que pot, encara que estiga un minut en un acte, no perd oportunitat de fer-se la foto.

   Suprimeix
  2. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1181070258603948&id=753845817993063
   Mireu en eixa data drl Corpus Christi on estava l'alcalde perque a la provesó a Tavernes no. Com vegueu els del PP van amb tots els veïns rn fila perquè no hi ha cap representació institucional. I no era un acte menor al poble,no. I vosaltres digueu que acudeix s tot jajajjaj per cert el PP és oposició, no govern. A qui li corresponia estar a primera fila era a Compromís, per aixó l'ha triat la gent

   Suprimeix
  3. L'oposició ha anat a actes en solitari sense cap representació del cap de l'Ajuntament, aixó sí que és una vergonya!! Com el cap de l'Ajuntament escaquejant-se??i anant sols l'oposició?? Jo recorde també el dia de ls patrona del poble. Ni sombra de la presència del Govern de Compromís. Sols anaren del PP

   Suprimeix
  4. http://www.eldiaridetavernes.es/2016/06/curiositats-de-les-ultimes-eleccions.html?m=1

   Algú va vore a l'alcalde votar en el poble?????en el poble que No viu??? El que no entenc és perque negueu la realitat. A lo hecho pecho. Perquè ho nega i amaga??

   Suprimeix
  5. No donen lliçons!!i no siguen tan embaucadors que el poble no és xupla el dit

   Suprimeix

Escriu el teu comentari